MBA în sustenabilitate

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Managementul afacerilor durabilă este în prim - planul Universitatea din Haifa Facultatea de un an programul de Management MBA I n Durabilitate. Israel este atât lider în gestionarea apei, cât și a energiei regenerabile și lider în dezvoltarea de tehnologii inovatoare și durabile, ceea ce face Universitatea Haifa un loc ideal pentru a experimenta și a atinge combinația dinamică a culturii de afaceri concentrată asupra mediului.

Programul excelează în concentrarea sa asupra sustenabilității sociale și sociale, două chestiuni cheie pentru o practică de afaceri eficientă și responsabilă. Ca atare, combinația de standarde academice ridicate într-un mediu internațional de învățare, concentrarea pe instrumente esențiale pentru managementul afacerilor și achiziționarea de instrumente teoretice și practice pentru implementarea durabilității fac din acesta un curriculum de afaceri foarte valoroasă și cuprinzător.

Ce veți studia

Pe parcursul anului, elevii vor acoperi un total de 20 de cursuri de bază din domeniile Administrarea Afacerilor , Managementul Mediului și Sustenabilitate . Alte două cursuri elective din domeniul managementului de mediu și durabilității și un proiect aplicat alcătuiesc restul curriculum-ului.

În plus față de subiectele standard de MBA, cum ar fi investițiile, economia, contabilitatea și marketingul, printre altele, elevii vor studia subiecte cum ar fi principiile durabilității, cum să evalueze impactul unui proiect asupra mediului înconjurător, ce legi de mediu se aplică, și ce sisteme de management să utilizeze. Lista completă a cursurilor oferite este prezentată mai jos și pe site-ul programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Citește mai puţin