MBA în tehnologia informației

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

MBA în tehnologia informației

Master în Administrarea Afacerilor (Managementul Informațiilor), acordat de UCAM, Spania

MBA în Managementul Informațiilor a fost conceput pentru a satisface nevoia în creștere și unică pentru profesioniștii din domeniul informației care înțeleg confuzia mai multor aspecte organizaționale din mai multe discipline. Acest MBA permite elevului să-și ia cariera în multe direcții diferite, cum ar fi arhitectul rețelei de calculatoare, un programator de calculator, un analist de sisteme informatice, un administrator de baze de date, un analist în domeniul securității informațiilor, un arhitect de informații, un dezvoltator web. Organizațiile sunt conștiente de faptul că schimbările tehnologice se transformă într-o fracțiune de secundă, motiv pentru care multe organizații caută întotdeauna un expert în managementul informațiilor.

Acest MBA este un program de certificare dublă, format din Diploma de Nivelul 7 în Managementul Afacerilor, acordată de NCC, Marea Britanie și un MBA (top-up) acordat de Plymouth University, Marea Britanie, care este recunoscută la nivel mondial ca fiind calificarea postuniversitară premier în domeniul managementului afacerilor .

Principalele caracteristici ale programului:

 • Certificare dublă
 • Obțineți un prestigios MBA de la o universitate din Marea Britanie
 • Livrare flexibilă de către facultate de la Universitatea Plymouth
 • Studiu din orice locație din întreaga lume
 • Sprijinit de resursele de învățare online
 • Acces la biblioteca electronică a Universității din Plymouth
 • Alegerea a trei date de începere: septembrie, ianuarie sau martie / aprilie pentru partea de top

Partea 1 - Diploma de nivel 7 în managementul afacerilor (L7DBM)

 • Diploma de Nivelul 7 în Managementul Afacerilor (RQF) (L7DBM) este conceput pentru studenții care sunt un manager absolvent sau cu experiență și dorește să dezvolte în continuare o carieră în management.
 • Elevii vor fi expuși la o gamă largă de probleme contemporane care le vor permite să dezvolte abilități critice, analitice și tehnice necesare pentru funcțiile de conducere. Calificarea va dezvolta, de asemenea, aptitudini academice, care sunt necesare pentru continuarea studiilor la nivel postuniversitar.
 • NCC Education este acreditat pentru a acorda Diploma de Nivelul 7 în Managementul Afacerilor (RQF) de către Ofqual (Biroul de Calificări și Examinări regulament), în Anglia. Numărul de referință al calificării numelui este 600/0365/0

module

Elevii trebuie să studieze următoarele opt unități principale:

 1. Managementul informațiilor și cunoștințelor - să ia în considerare utilizarea eficientă a informațiilor și a cunoștințelor de către manageri în organizații și tehnologia folosită pentru a gestiona, captura și obține acest lucru.
 2. Strategia de marketing internațională - acoperirea unei game largi de probleme contemporane în marketingul strategic, cu un accent primar asupra dimensiunii culturale internaționale.
 3. Gestionarea, controlul și responsabilitatea pentru resursele financiare - consideră responsabilitatea managerilor pentru resursele financiare aflate sub controlul lor și introduce tehnici de control și gestionare.
 4. Gestionarea persoanelor din organizații - examinează unele dintre temele contemporane asociate cu gestionarea oamenilor. O abordare tematică a subiectului dezvoltă o conștientizare a conceptelor și a teoriei care stau la baza comportamentului organizațional și a managementului resurselor umane.
 5. Metode de cercetare - dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare ale conducerii superioare și pentru continuarea cercetării academice, inclusiv gândirea critică și creativă, rezolvarea complexă a problemelor, abilitățile de luare a deciziilor și de cercetare.
 6. Abilități de studiu pentru învățarea postuniversitară - oferă abilitățile și cunoștințele esențiale necesare studierii la nivel postuniversitar. Modulul este conceput pentru a sprijini studiul în alte unități ale calificării și pentru a dezvolta abilități transferabile utile la nivel managerial.
 7. Strategic Management - se concentrează pe analiza strategică prin utilizarea unui set de tehnici analitice pentru o mai bună înțelegere / înțelegere, influențând astfel poziția unei companii pe piața actuală și potențială.
 8. Management strategic de operațiuni - dezvoltă o înțelegere și o capacitate de a evalua critic procesul de luare a deciziilor, referitor la managementul operațiunilor atât în sectorul producției, cât și în cel al serviciilor.

Elevii care și-au terminat studiile la nivel NCC de educație de nivel 7 în managementul afacerilor (L7DBM) pot trece la MBA (top-up) acordat de Universitatea Plymouth . Programul NCC Education a încheiat un acord cu Universitatea Plymouth, care permite titularilor NCC Edu L7DBM să participe la etapa finală de disertație, permițând o opțiune rapidă de a finaliza un MBA. Scopul general al programului este de a construi învățarea pentru a dezvolta în manageri și potențiali manageri o capacitate de a aplica cunoștințele și înțelegerea lor de afaceri și de management într-un mediu complex și în schimbare pentru a dezvolta un studiu bazat pe cercetare pentru a investiga o afacere complexă, probleme de gestionare sau de a efectua un studiu teoretic critic cu privire la o problemă curentă de afaceri sau de management.

Partea 2 -MBA (Top-up)

Master of Business Administration (Managementul Informațiilor)

 • Acest MBA este un program de "top-up" conceput special pentru titularii de diplome postuniversitare în afaceri sau de management, permițându-vă să "rapid-track" studiile pentru a obține un premiu complet MBA. Evaluarea programului este bazată pe proiecte și este sprijinită prin supervizarea experților și învățarea online - poate fi studiată din orice locație la nivel mondial.MBA Project (STO712) 60 credite

Rezultatele învățării vizate de program

1.Cunoașterea și înțelegerea

La absolvirea cu succes absolvenții ar fi trebuit să dezvolte:

 • O profunzime a cunoștințelor și înțelegerea modului în care forțele contextuale influențează organizațiile și managementul
 • Cunoașterea și înțelegerea abordării metodologice de cercetare adecvate, a tehnicilor de colectare a datelor și a metodelor de analiză

2. Abilități cognitive și intelectuale

La absolvirea cu succes absolvenții ar fi trebuit să dezvolte:

 • Abilități de gândire critică, revizuire și analiză critică a literaturii relevante susținute de dovezi
 • Capacitatea de a demonstra un accent strategic în evaluarea dovezilor de cercetare

3. Competențe cheie și transferabile

După absolvirea cu succes, absolvenții ar fi trebuit să-și dezvolte abilitatea de a:

 • Realizarea cercetării în conformitate cu cerințele etice ale celor mai bune practici
 • să comunice în mod clar informații complexe și să dezvolte concluzii și recomandări coerente

4. Abilități legate de ocuparea forței de muncă

La absolvirea cu succes absolvenții ar fi trebuit să dezvolte:

 • Capacitatea de a evalua soluții alternative la probleme și de a dezvolta argumente, recomandări și soluții persuasive
 • Capacitatea de a reflecta asupra practicilor de afaceri și de management

5. Abilități practice

La absolvirea cu succes absolvenții ar fi trebuit să dezvolte:

 • Capacitatea de a lucra independent pentru a proiecta și gestiona un proiect și pentru a-și îndeplini obiectivele în termenele date;
 • Capacitatea de a aplica procesele de cercetare și constatările într-un context practic și de a dezvolta abilități originale de rezolvare a problemelor

Programul nu are o predare în clasă, motiv pentru care nu este nevoie ca studenții să viziteze Plymouth. Cu toate acestea, supraveghetorul și studentul pot dori să organizeze întâlniri de supraveghere directă în Plymouth, dacă este cazul. Elevii pot accesa, de asemenea, facilitățile / resursele Universității în timpul vizitelor pentru a-și susține studiile. Cu toate acestea, toate vizitele la Plymouth vor fi supuse statutului de imigrare / viză. Un sistem de jurnale de bord este utilizat pentru a monitoriza progresul studenților și pentru a asigura menținerea nivelurilor adecvate de contact între student și supervizor.

Ultima actualizare Mart 2019

Despre facultate

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Citeste mai mult

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Citește mai puţin
Sharjah , Lagos , Emiratele Arabe Unite Online , Cape Town , Kuwait City , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Toronto , Cape Town , Abu Dhabi , Malaysia Online , Amman , Marea Britanie online + 19 Mai mult Mai Puțin