MBA în tehnologia informației

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

MBA în Tehnologia Informației (IT)
Premiat de UCAM, Spania

Studiați online, modul de învățare parțială sau la distanță din Emiratele Arabe Unite (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Arabia Saudită (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Africa de Sud (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India etc.

În lumea accelerată de astăzi, întreprinderile se bazează puternic pe informație și tehnologie. Companiile sunt în dileme constante, fie pentru a utiliza internetul ca un mediu suplimentar de prezență puternică pe piață, fie pentru a adera doar la vânzările online. Nu doar limitată la marketing, producție și managementul proiectelor, demonstrează, de asemenea, utilizarea agravată a tehnologiei pentru o mai bună eficiență și eficiență. Astfel, pe lângă cunoștințele tradiționale de management al afacerilor, setul de competențe pentru implementarea și înțelegerea sistemelor tehnologice este cerința primordială pentru a fi un profesionist de succes astăzi. MBA în tehnologia informației vă va oferi informații mai profunde asupra instrumentelor și tehnicilor tehnologiilor moderne, care sunt pilonii puternici pentru creșterea viitoare. MBA-ul nostru IT este versatil în dezvoltarea abilităților de management al afacerii prin module de strategie, leadership, luarea deciziilor; consolidată în continuare cu înțelegerea tendințelor tehnologice pentru a obține un avantaj competitiv. MBA-ul nostru online în tehnologia informației vă va dota cu abilitățile necesare pentru a gestiona afacerea, precum și sistemele IT. Acest MBA online în IT este interdisciplinar, care integrează puternic afacerile și tehnologia, ceea ce vă va îmbogăți cu un set de competențe extrem de valoros.

UCAM - Programul de certificare dublă CIQ

Programul MBA de certificare dublă la Westford va fi facilitat de către profesori de renume cu zeci de ani de experiență în domeniu. În timpul programului, studenții vor fi expuși la studii de caz specifice industriei, simulări de afaceri și extempore. Toți studenții înscriși în programul MBA pentru tehnologia informației vor avea acces la e-biblioteca Westford care conține mii de reviste și cărți. După finalizarea programului, studentul are opțiunea de a participa la convocarea universității în campusul UCAM, Murcia, Spania.

Despre UCAM - Universitatea Catolică din Murcia

UCAM este o universitate cu excelență cu sediul în Murcia, Spania. Început în anul 1995, UCAM are o bază activă de studenți de 21.000 de cursanți și are un personal academic de peste 1000. Programul MBA în afaceri internaționale de la UCAM, Murcia, Spania este acreditat de ANECA, iar universitatea este membru al ENQA, Universia și EUA. UCAM are o rețea de parteneriat strategic de peste 300 de universități, inclusiv Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Tehnologică Națională. UCAM are un parteneriat strategic corporativ cu lideri din industrie, inclusiv Coca Cola, Microsoft, Soft și SAP. Considerată o universitate de sport, UCAM are mai mult de 20 de olimpiade ca absolvenți.

Despre CIQ

Cambridge International Qualifications este un organism internațional de atribuire cu sediul în Regatul Unit. CIQ premiază profesioniști din întreaga lume în domeniul managementului și tehnologiei și are un parteneriat de progres cu universități proeminente din întreaga lume. CIQ este membru al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior, iar programele CIQ sunt susținute de TQUK și NCFE. CIQ este, de asemenea, un partener de învățare corporativă a peste 100 de organizații din întreaga lume.

Schița programului - Partea A

Partea 01 constă din șase module, dintre care patru module sunt de bază, în timp ce două sunt module specializate. Cele șase module vor fi livrate pe o perioadă de șase luni. Toți cursanții care finalizează partea 01 vor obține 40 de ECTS, echivalentul a 120 de credite din Marea Britanie.

  • Managementul internațional al resurselor umane
  • Gestionarea strategică a schimbărilor
  • Managementul strategic și managementul operațiunilor de conducere
  • De gestionare a operațiunilor
  • Managementul securității informațiilor
  • Strategia și managementul tehnologiei informației

Schița programului - Partea B

Partea B constă dintr-un modul obligatoriu și lucrări de teză. Are o durată de 6 luni și toți cursanții care completează părțile A și partea B vor primi o diplomă de MBA în Tehnologia informației de la UCAM Spania și vor obține 60 ECTS (European Credit Transfer System), care este echivalent cu 180 de credite din Marea Britanie.

  • Mediul socio-economic - juridic
  • Teza de doctorat

Livrare - Online

MBA în afaceri internaționale va fi livrat prin intermediul sistemului de învățare online de ultimă generație și toți cursanții vor avea acces la reviste și cărți internaționale. Toate programele vor fi livrate de către facultatea internațională și studenții pot participa la prelegeri live de la facultățile internaționale superioare conectându-se la sistem. Toate sesiunile vor fi înregistrate, iar studenții pot asculta prelegerile în timp liber. LMS are o opțiune pentru sesiunea de clarificare a îndoielilor și activitatea online la clasă. Cursurile vor avea loc de două ori pe săptămână (duminică și marți) timp de trei ore fiecare.

Livrare - Camera de clasă

Pentru cursanții care doresc să participe la sesiunile de clasă, Westford va facilita sesiunile de clasă în fiecare vineri în campusul său din Sharjah, Emiratele Arabe Unite. Toate sesiunile vor fi livrate de membrii facultății superioare. Toți cursanții vor avea acces, de asemenea, la sistemul de învățare de ultimă generație, care are opțiunea de a încărca materiale și jurnale de atribuire și de referință.

De ce WUC

Înființat în 2009, Westford University College este cea mai de încredere instituție de învățământ executiv din Emiratele Arabe Unite, oferind cele mai flexibile programe de învățare și la prețuri accesibile pentru studenții obișnuiți și profesioniștii care lucrează (echilibrul perfect „muncă-viață-studiu”). Oferim programe MBA de top, cursuri de licență, programe profesionale și instruire corporativă. Peste 5000 de studenți, peste 3000 de studenți mondiali, peste 34 de cursuri, peste 113 naționalități, peste 16 parteneri academici, peste 10 ani pe piață.

Baza noastră de studenți

Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Riyadh, Jeddah, Dammam, Oman, Bahrain, Kuwait, Qatar, SUA, Marea Britanie, Canada, Africa de Sud, Liban, Namibia, Nigeria, India, Malaezia, Singapore etc.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational profession ... Citeste mai mult

Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programmes carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programmes. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognised for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’, Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Citește mai puţin
Sharjah , Lagos , Emiratele Arabe Unite Online , Cape Town , Kuwait City , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Toronto , Cape Town , Abu Dhabi , Malaysia Online , Amman , Marea Britanie online + 19 Mai mult Mai Puțin