MBA în transport maritim

ALBA Graduate Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA în transport maritim

ALBA Graduate Business School

MBA în transport maritim

Printr-o combinație de rigoare academică cu cunoștințe practice, MBA ALBA în Programul de transport oferă studenților cu abilitatea de a lua decizii solide și în timp util și pentru a face față sub presiune în schimbarea rapidă a mediului de transport. Mai mult decât atât, programul investește foarte mult în competențe de leadership și management strategic, care sunt deosebit de relevante atât ca avantaje personale, cât și ca resurse esențiale pentru companiile din acest sector.

MBA ALBA în Programul de transport este conceput pentru:

 • Profesioniști foarte motivați, cu scopul clar de a-și promova cariera în poziții de conducere în industria maritimă mai largă
 • Antreprenorii și antreprenorii aspiranți, cu o viziune de creare a valorii în transportul maritim
 • Membrii întreprinderilor familiale se pregătesc să-și asume o responsabilitate crescândă în companiile lor
 • Profesioniști cu hotărârea de a intra în industria maritimă


Programul de MBA în Transport începe în fiecare an în septembrie și are o durată de 12 până la 48 de luni.

Participanții care doresc să participe în modul full-time își vor încheia studiile în 12 luni și vor participa la cursuri în fiecare zi, în timpul săptămânii.

Profesioniștii care doresc să participe la modul part-time își vor încheia studiile în 24 de luni mai devreme (pot fi prelungiți până la 48 de luni) și vor frecventa cursuri de obicei de două ori pe săptămână, în timpul săptămânii între orele 18:00 și 22:00.

Curriculum-ul de bază oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare dezvoltării necesare pentru a înțelege profund fundamentele managementului. Cursurile specializate de transport maritim, atât de bază, cât și electives sunt dedicate dezvoltării unei înțelegeri cuprinzătoare a industriei maritime și consolidării competențelor analitice necesare pentru o carieră de succes în transportul maritim. Atelierele de specialitate se desfășoară în paralel și cresc gradul de conștientizare în problemele de transport maritim contemporan

Repere ale programului

 • Recunoaștere internațională: Programul este acreditat de Asociația MBA (AMBA) și validat de Institutul Chartered Shipbrokers (ICS).
 • Locație ideală: Programul este oferit în Grecia, o țară cu o tradiție îndelungată în operațiunile de transport maritim. Elevii beneficiază de legăturile strânse dintre ALBA și comunitatea greacă de transport maritim.
 • Cursuri specializate în domeniul transportului maritim: managementul riscului de afaceri în transport maritim, economia maritimă
 • Ateliere de transport specializate: Oferite de diferiți vorbitori din industrie în colaborare cu organismele / instituțiile profesionale, aceste ateliere oferă o privire detaliată asupra practicilor de transport maritim.
 • Dezvoltarea conducerii: prin intermediul predării în clasă și al coaching-ului personal, elevii se angajează într-o călătorie de conștientizare și dezvoltare personală, identificând punctele tari și zonele de îmbunătățire și punând aspirațiile lor într-un mediu coerent și dinamic
  plan de învățare pentru viitor.
 • Antreprenoriatul: ALBA este una dintre școlile europene de afaceri de elită în spiritul antreprenoriatului, după cum demonstrează performanța excepțională a echipelor noastre de studenți în concursul European Business Plan of the Year (EBPYC). Elevii petrec patru luni lucrand la un plan de afaceri pentru o noua afacere, fie sa creasca o afacere existenta, fie sa creeze un start-up si sunt de asteptat sa livreze
  realizabile.

Profilul solicitantului

Suntem în căutarea unor persoane puternic motivate deja angajate în industria de transport maritim sau de transport sau care doresc să obțină funcții de conducere în cadrul organizațiilor implicate în sectoarele internaționale de transport maritim și de transport. Candidații pentru MBA în Programul de transport sunt persoane cu potențial ridicat, cu abilități conceptuale și analitice excelente și cu o înaltă capacitate intelectuală. Curriculum-ul este exigent și căutăm candidați, cu creativitate, maturitate și dedicație pentru studiile lor.

Pentru a aplica pentru MBA în programul de transport, solicitanții ar trebui să îndeplinească toate criteriile următoare:

 1. să fie angajați sau să desfășoare activități independente

  2. să aibă o experiență de muncă cu normă întreagă de cel puțin trei ani (serviciul militar nu este inclus)

  3. dețin o diplomă de licență într-o disciplină relevantă (studii maritime, inginerie marină, transport, drept, afaceri sau economie) sau o calificare profesională echivalentă de la o instituție de învățământ.

  4. Să fi încheiat serviciul militar (dacă este cazul)

  Solicitanții care îndeplinesc toate criteriile de mai sus, dar care în prezent nu au un loc de muncă sau care au în prezent un loc de muncă, dar care intenționează să-și întrerupă angajarea după ce au intrat în Program, sunt puternic descurajați să se aplice și trebuie să ia în considerare programul obișnuit de MBA Full-Time.  Procedura de admitere

  Două opțiuni de aplicat:

 2. Aplicația online (completați formularul de cerere, scanați și trimiteți documentele, apoi trimiteți copiile originale către ALBA)

  2. Formularul de înscriere pe suport de hârtie (disponibil pentru descărcare prin intermediul aplicației online) trimite la birou împreună cu copiile originale

  Candidații care urmează să fie luați în considerare pentru MBA în transport maritim, solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente:

  • Formularul de cerere ALBA, inclusiv fotografia recentă în format jpeg (sau două fotografii tipărite)
  • Două scrisori de recomandare care pot fi trimise online sau utilizând formularele tipărite (în limba greacă) sau (în limba engleză)
  • Transcrieri oficiale, precum și copii certificate de grade de la fiecare grad universitar, absolvent sau profesional dobândite. Solicitanții, care nu pot obține o transcriere oficială într-un termen rezonabil, pot trimite o fotocopie a transcrierilor neoficiale ca înlocuitor temporar pentru a accelera procesul de evaluare.
  • Dovada de competență în limba engleză. Candidații sunt obligați fie să dețină Proficiența, fie să ia TOEFL (100 scor minim - codul ALBA 0942) sau IELTS (scorul minim 7.0) decât dacă diploma de licență a fost acordată de o instituție academică de limbă engleză (fotocopie)
  • Trei eseuri
  • Se așteaptă un scor minim GMAT de 550 (MBA ALBA în codul de expediere 3BM-38-60)
  • Certificat de încheiere a serviciului militar (fotocopie)
  • Primirea depozitului taxei de înscriere (contul ALPHA Bank nr. 101/002 320 011893 și pentru depozitele nelegale Numărul IBAN: GR21 0140 1010 1010 0232 0011 893 Cod swift (BIC): CRBAGRAAXXX)


  Ca parte a procesului de admitere, sunt necesare și interviuri personale. Cererile fără documente solicitate nu vor fi prelucrate decât dacă aceste documente sunt primite în timp util. Admiterea la program este decisă de Comitetul de admitere pe baza calificărilor și a personalității și angajamentului reclamantului.


  Taxe de școlarizare pentru anul curent de intrare: 19.750 € plătite în tranșe. Burse speciale de până la 40% pentru taxele de școlarizare și o rată fixă ​​de 300 € / lună (într-un apartament mobilat - toate facturile incluse) pentru cazarea studenților internaționali.


  Vă rugăm să rețineți:

  Atunci când aplicați pentru Program, candidații sunt obligați să plătească o taxă nerambursabilă de depunere a cererii de 60 €. Asigurați-vă că depozitul dvs. din bancă este inclus în aplicație, altfel cererea dvs. nu va fi acceptată.

  Termenul limită pentru următoarea rundă de admitere: sfârșitul lunii mai

  Termen limită finală pentru admitere pentru studenții internaționali care solicită VISA educațională: sfârșitul lunii mai

  ALBA acceptă cereri pe tot parcursul anului

  burse de studiu

  Bursele sunt disponibile pentru studenții internaționali. Dacă doriți să vedeți dacă sunteți eligibil (ă), completați acest site de formular.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
ALBA Graduate Business School

Ultima actualizare October 8, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
12 - 48 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
19,750 EUR
Taxe de școlarizare pentru anul curent de intrare; rate și burse disponibile *
Information
Deadline
Contactează şcoala
Application Deadlines are End of May
Locations
Grecia - Athens, Central Athens
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Application Deadlines are End of May
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Grecia - Athens, Central Athens
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Application Deadlines are End of May
Data terminării Contactează şcoala