MBA & E: administrarea afacerilor și inginerie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Nou în 2018: Leadership global în specializarea inginerie

În octombrie 2018, vom lansa noua specializare Global Leadership in Engineering. Acest program este destinat studenților cu experiențe internaționale anterioare și experiențe de lider în primul rând. Ea pregătește elevii pentru conducere în afaceri de inginerie în contexte internaționale și interculturale. Consultați site-ul programului sau contactați biroul nostru pentru mai multe informații.

Variate și interdisciplinare

Ponderea conținutului de curs al MBA & E stabilește un dublu accent pe subiecte atrase în mod egal de la administrarea afacerilor și subiecte tehnologice. Absolvenții de la acest curs sunt echipate nu numai cu abilități excepționale de specialitate, dar dezvolta o aplicabil la o varietate de industrii și funcțiile de afaceri stabilit-minte analitică. Încercăm să pregătim fiecare absolvent al MBA & E pentru a deveni un solver solid, interdisciplinar de rezolvare a problemelor - profesional, creativ și colaborativ. Cinci opțiuni de specializare le oferă studenților flexibilitatea de a-și desfășura cariera în direcția dorită:

  • Managementul Automotive
  • Management interdisciplinar
  • Lean Management
  • Achiziții globale
  • Leadership global în inginerie (nou în 2018; experiență internațională / leadership necesară)

BUAS3

Aproape de practica de afaceri

Ca un program de studii postuniversitare de studiu, cursul acceptă cererile de elevi cu medii de inginerie, management, și mai mult. Ca un tânăr profesionist, posezi deja abilitățile în profunzime specifice pentru disciplina dumneavoastră. Prin luarea MBA & E, veți dezvolta o înțelegere holistică a procesului de afaceri mai larg. Absolvenții MBA & E sunt "decapanți" - specialiști în funcțiile lor, dar sunt pe deplin familiarizați cu practicile de management orientate spre rezultate. Companii globale au nevoie de astfel de "oameni în formă de T" - ai vrea să devină unul?BUAS2

Personal și internațional

Familia MBA & E de studenți și absolvenți este trasă din peste 50 de țări din întreaga lume. Mecanica, management industrial, comunicare interculturală, economie, stiinta materialelor, design avion, fizica nucleară și inginerie software - acestea reprezintă însă o mână de fundaluri din care provin studenții noștri. Vă puteți imagina o ocazie mai larg de rețea? Acest curs este totul despre a învăța aptitudini vitale de afaceri într-un grup internațional strâns unită. Experiența una dintre cele mai cultural orase diferite din lume, va avea posibilitatea de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră moale, pentru a forma prietenii de durată și pur și simplu să se distreze. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în familia MBA & E!

Specializare internațională "Automotive Management" disponibilă în MBA & E la HTW Berlin

Germania este unul dintre hotspoturile cheie ale sectorului auto din întreaga lume. Industria se schimbă în mod constant și are multe provocări noi de a stăpâni. Astfel, există o cerere puternică pentru tinerii absolvenți de inginerie de afaceri de pe piața forței de muncă în Germania. În plus, se așteaptă ca industria automobilelor să crească rapid în așa-numitele țări emergente, acordând absolvenților noștri internaționali un mare avantaj în ceea ce privește ocuparea forței de muncă în țările lor de origine. BUAS1 MBA & E este unul dintre puținele programe de management industrial vorbite în limba engleză în Germania, cu un accent special pe Managementul Automotive. Deja de ani de zile, mulți dintre absolvenții noștri au dezvoltat o carieră cu actori de automobile și noi să mențină relații foarte strânse cu industria. În urma cererii, în 2013 am lansat o nouă specializare satisfacerea nevoilor specifice ale sectoarelor OEM și furnizorul de automobile. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să folosiți formularul adiacent pentru a ne contacta sau vizitați-ne la http://mbae.htw-berlin.de/.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With a student body of more than 13,000, the Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin is the largest University of Applied Sciences in Berlin.

With a student body of more than 13,000, the Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin is the largest University of Applied Sciences in Berlin. Citește mai puţin