MBA și MSc engleză în management

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

MBA în limba engleză și MIM (MSc în Management) sunt cele două diplome de limba engleză de la The NUCB Business School care includ studenți profesioniști și internaționali de schimb care reprezintă peste 40 de naționalități diferite, instructori practicieni cu experiență de afaceri internațională și o echipă administrativă dedicată dezvoltarea carierei în timpul înscrierii și post-absolvire.

Situat în cartierul de afaceri și financiar din Nagoya, la noul Campus Marunouchi Tower, vă invităm să vizitați campusul nostru și să învățați cum să faceți upgrade la abilitățile de care aveți nevoie pentru a ajunge la nivelul următor în cariera ta prin The NUCB Business School !

Programul de master în limba engleză conceput pentru cei care caută calitate și flexibilitate pentru a-și îmbunătăți abilitățile pentru viitoarele oportunități de angajare și conducere. Scopul programului este de a cultiva profesioniști cu înaltă calificare, cu o mentalitate globală, cu un sentiment puternic de etică și cu capacitatea de a contribui pozitiv la comunitatea internațională de afaceri.

 • Începerea programului: septembrie / aprilie
 • Durata: 1 an full-time (MBA), 2 ani (MBA / MIM)
 • Limba de predare: engleză
 • Cerinte: 3 ani experienta de lucru (doar MBA)
 • Dimensiunea clasei: Media 40
 • Programe suplimentare: Schimbul de studii în străinătate, Programul Double Degree
 • Grad: MBA sau MIM

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

MBA & MIM engleză

Școala NUCB Busienss oferă două căi de studiu în funcție de fundalul solicitantului în momentul înscrierii. Solicitanții cu o experiență profesională de peste trei ani intră pe pista de MBA de un an cu normă întreagă. O opțiune de doi ani pentru un Master of Science în Management (MIM) este, de asemenea, disponibil pentru studenții care doresc să efectueze un program de diplomă dublă sau de studiu în străinătate de schimb cu una dintre The NUCB Business School de peste mări. Mulți studenți care urmează cursul de doi ani continuă să lucreze în Japonia în timp ce își câștigă gradul de masterat, este un MBA part-time cu cursuri ținute doar în weekend. Pentru solicitanții cu o experiență de muncă mai mică de trei ani, școala oferă o cursă de doi ani pentru un masterat cu un set diferit de cursuri obligatorii decât un stagiu de master de un an.

Școala de afaceri urbane

Situat în centrul orașului Nagoya, Campusul Marunouchi Tower are excelente acces la centrele afacerilor asiatice și culturii japoneze. Multe organizații internaționale și instituții financiare își întemeiază sediul central în Nagoya, cu districtele de divertisment și de cumpărături la distanță de mers pe jos. The NUCB Business School este dedicată mobilizării locației sale pentru a atrage profesioniști de top, precum și o facultate care exercită o puternică influență globală.

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Învățarea activă

The NUCB Business School desfășoară cursuri în limba engleză 100%, urmând metoda studiului de caz. Provenită în clase de afaceri din întreaga lume, această metodologie de predare facilitează comunicarea între studenți cu un fundal și perspective foarte diverse. În plus, The NUCB Business School are propriul centru de caz cu peste 1.200 de cazuri care se concentrează în special asupra companiilor japoneze și asiatice. Peste 100 de cazuri noi sunt publicate în fiecare an de către școala postuniversitară de management, cu cazuri cercetate și scrise de elevi înșiși sub supravegherea facultății.

NUCB Business School se potrivește cel mai bine celor care doresc

 • Aflați din cazuri de afaceri de vârf
 • Obțineți informații noi despre modurile de afaceri asiatice și japoneze
 • Extindeți perspectivele acestora
 • Extindeți rețeaua globală
 • Adoptați soluții inovatoare pentru afacerea lor

Termenele de depunere a cererilor - Înscriere în aprilie 2021

Runda de aplicare Prima runda Runda a doua Runda a treia Ultima runda*
Aplicația deschisă 29 iulie 28 oct 16 dec 03 februarie *
Termen limita 27 oct 15 dec 02 Feb 02 mar *
Data interviului 31 oct 19 dec 06 Feb 06 mart *

* Pentru solicitanții autohtoni care nu au nevoie de cerere de viză la înscriere.

** Interviurile pot fi solicitate la cerere pentru cei care au nevoie de decizii rapide sau decizii bazate pe termen limită (pentru bursă, cum ar fi MEXT), după depunerea cererii vă rugăm să contactați școala pentru a solicita o dată de interviu.

Faceți clic aici pentru a examina procesul de aplicare online.

Numai Japonia Business School acreditat de AACSB și AMBA

Există mai mult de 10.000 de programe de educație de management în lume. Asociațiile internaționale, cum ar fi AACSB International și AMBA, acreditează școli de afaceri care îndeplinesc standardele stricte pentru calitatea educației. În comunitatea internațională de afaceri, numai programele cu acreditare internațională sunt considerate "programe reale de MBA".

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) Business School, Graduate School of Management is a private university located in the heart of the fourth most cosmopolitan area in Japan. It was es ... Citeste mai mult

The Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) Business School, Graduate School of Management is a private university located in the heart of the fourth most cosmopolitan area in Japan. It was established in 1953 and is accredited by AACSB International and The Association of MBAs. The school is also a member of EFMD and received "four palmes" in the Eduniversal Official Selection 2018, as well has strong global rankings for the QS Global MBA & Global EMBA and a #7 ranking for internationalization by THE World University Rankings in Japan. NUCB offers student exchanges, faculty exchanges, joint academic research, and double degree programs with 113 elite global partner institutions in 51 countries. Citește mai puţin

Acreditări