MBA (1 an sau 2 ani)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

MBA (1 an sau 2 ani)

Programul de limba engleză este oferit în Bangkok, Chiang Mai, Chiangrai,
Hat Yai, Nakhon Ratchasima, Phuket, și Surat Thani.

Programul chinez este oferit în Bangkok, Chiang Mai, Chiangrai, Hat Yai, și Phuket.

&nbsp

Alegerea dumneavoastră: program de MBA de doi ani sau Programul MBA Un an

Singura diferență dintre cele două programe programe sunt zile de clasă. Programul de doi ani este conceput pentru studenții angajați cu zile de clasă sâmbătă și duminică (un curs pe lună).

Program de un an este conceput pentru cei cu un orar mai flexibil, precum și pentru studenți șomeri. Elevii studiază două cursuri pe lună. Un curs se desfășoară în două zile pe săptămână, celălalt sâmbătă și duminică.


Scopul și obiectivele

Institutul de Studii Internaționale, Universitatea Ramkhamhaeng, a oferit Master of Business Administration (MBA) Programul de masterat din 1992. Acesta oferă persoanelor fizice cu activitatea academică avansate în aspectele funcționale ale organizațiilor publice și private.

In zilele noastre, fiecare sector se confruntă cu impactul globalizării. Pentru a înțelege și a se adapta la mediul de afaceri la nivel mondial va fi cheia succesului executiv în operațiuni internaționale. Programul revizuit (în 2004) oferă individului cu competențe generale de management general, precum și de capacitatea de a funcționa eficient într-o arena globala multicultural și schimbă rapid.

Elevii vor dezvolta competențe în colectarea, analiza și interpretarea datelor, precum și conceptualizarea, evaluarea si implementarea de solutii necesare în abordarea problemelor complexe de afaceri nestructurate.

Persoanele cu diplomă de licență în arte, științe umaniste, științe, inginerie, educație, afaceri, etc de la școli acreditate sunt încurajați să aplice.


Cerințe de aplicare

Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de licență de la un institut de învățământ sau universitate recunoscută de către Ministerul Educației. Gradul poate fi în orice domeniu de studiu.

În cazul în care, un transfer de credite vor fi aprobate de către Comitetul de Administrație al Institutului de Studii Internaționale.


Gradul de program și Majors

Gradul Programul este Master of Business Administration (MBA). Elevii alege una din următoarele specializări:

  • Generale de management (în Bangkok, Chiang Mai, Khorat, Songkhla, Surat Thani)
  • Finanțe și bănci (în Bangkok)
  • Marketing (în Bangkok)


Termene

Elevii pot finaliza acest program în termen de cel mult 5 ani.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Ramkhamhaeng University Institute of International StudiesBefore the establishment of Ramkhamhaeng University in 1971, Thailand had long suffered what might be called "a crisis in the quest for higher ... Citeste mai mult

Ramkhamhaeng University Institute of International StudiesBefore the establishment of Ramkhamhaeng University in 1971, Thailand had long suffered what might be called "a crisis in the quest for higher education". At that time the number of high school graduates seeking seats to the universities outnumbered the admission capacity of all universities combined. The problem finally prompted the parliament to pass a law authorizing the establishment of Ramkhamhaeng University, named after King Ramkhamhaeng the Great (ca. 1239-1317), who invented the Thai alphabet, or ‘RU’ as it is commonly known ... the country’s first open-admission university.The university was granted permission to use a 300 rai (125 acre) plot of land in the eastern suburb of Bangkok as its main campus; this land once housed the International Trade Fair. Citește mai puţin
Bangkok , Chiang Mai , Hat Yai , Nakhon Pathom + 3 Mai mult Mai Puțin