Citește Descrierea Oficială

De ce studiu MBA (Master of Business Administration) la Universitatea Middlesex?

Acest curs este extrem de profesionist de MBA combină o perspectivă internațională, cu un accent pe inovație și învățarea experiențială. Vă va crește abilitățile dumneavoastră printr-o serie de ateliere de lucru și de interacțiune cu consultanți profesioniști și vorbitori din industrie. Vă va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de afaceri și experiență de management și de conducere anterioare prin care se ocupă cu probleme, folosind gândirea strategică pentru a se asigura o practică eficientă pe măsură ce învață în timp real.

Veti lua parte la o excursie pe teren internațional (costuri sunt incluse în taxele), în cazul în care studenții anterioare au vizitat Cape Town, Milano, Paris, Barcelona și Hong Kong. Cum acest MBA este pe bază de proiect, va finaliza un proiect, mai degrabă decât o disertație, care se va concentra în jurul valorii de un plan de afaceri sau de piață propunere / produs nou și poate fi realizată prin intermediul unei companii reale. Această lucrare a proiectului va spori abilitățile antreprenoriale sau capacitatea de a acționa în calitate de consultant pentru propriul dvs., sau o altă organizație. Repere de curs:

  • Suntem pe locul printre top la nivel mondial 200 de MBA.

  • Vei obtine statutul de membru al CMI garantat la finalizarea cu succes a cursului.

  • Va oferim sesiuni suplimentare cu privire la cariera si dezvoltare personala variind de la abilități prezentări, negocieri de formare și crearea de rețele.

  • Scoala noastra de afaceri oferă o experiență de neprețuit prin intermediul atelierelor de simulare de afaceri.

  • Călătoria noastră rezidențiale teren (destinații anterioare au inclus Cape Town, Milano, Paris, Barcelona și Hong Kong) vă oferă o experiență practică și internațională de învățare.

  • Ca student al acestui curs veți primi un manual electronic gratuit pentru fiecare modul.
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Oct. 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
16,000 GBP
FESS international: £ 16.000
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date