MBA (Master of Business Administration)

Un MBA este esențial pentru studenții care doresc un avantaj competitiv în lumea afacerilor pe măsură ce absolvesc. MBA SRU este un program accelerat oferit la Alianța Regională de Învățare (RLA) din Cranberry, PA. Acest program combinat include atât cursuri online, cât și clase tradiționale pentru o flexibilitate excepțională și permite profesioniștilor să își câștige MBA cu cursuri predate în seara. Elevii pot finaliza programul în doar un an sau în ritm part-time pentru a echilibra exigențele muncii și vieții. MBA este oferită pe o pistă generală (33 de credite), o pistă de contabilitate / finanțe (36 credite) și o pistă de management / marketing (36 de credite).

Descriere

Pentru studenții care sunt interesați în avansarea carierei lor în management, contabilitate, marketing sau chiar deținerea propriilor afaceri, programul MBA de la SRU ajută pe elevi să avanseze și să rămână în continuare. Curriculumul acoperă o gamă largă de domenii de activitate, cum ar fi contabilitatea, comunicarea, economia și managementul; construirea conducerii la fiecare ocazie. Elevii care se alăture programului SRU MBA dezvoltă o bază solidă în afaceri, își explorează interesele profesionale și lucrează cu cadre didactice și consilieri pentru a se pregăti pentru cariera lor ideală.

Repere

Prin integrarea teoriei în clasă cu practicile de afaceri din lumea reală, programul MBA de la SRU oferă cunoștințe și strategii profesioniștilor care vor găsi imediat util. Studenții nu numai că vor fi pregătiți să concureze pe piața muncii, ci vor fi pregătiți să urce pe scara corporativă sau să își înceapă propria afacere.

Programul SRU al SRU beneficiază de profesioniști care lucrează pentru că este

 • Flexibil: clase disponibile atât online, cât și pe tot parcursul anului (vară, toamnă, iarnă, primăvară)
 • Convenabil: situat la Alianța Regională de învățare din Cranberry Township, Pa.
 • Accelerated: câștigați gradul în doar un an
 • Interdisciplinar: include clasele de afaceri, analiza datelor și comunicarea

cerinţe

Solicitanții trebuie să fi finalizat un Pre-Calcul, Statistici de Afaceri sau o clasă de nivel superior, cu o C sau mai bună. Pre-calculul, statisticile de afaceri sau cerințele de nivel superior de nivel poate fi renunțat dacă scorul cantitativ al solicitantului GMAT este suficient, așa cum a fost stabilit de comitetul de admitere.

Pentru a aplica pentru programul de MBA la SRU , elevii trebuie să furnizeze următoarele materiale:

 • Aplicație online
 • Taxă de aplicare
 • Două formulare de referință electronice (elevii sunt responsabili pentru transmiterea acestui link către evaluatori)
 • Transcrieri oficiale - Copii universitare / Diplome de absolvent din toate instituțiile unde a fost acordat creditul colegial. (Transcrierile oficiale trebuie să fie trimise de instituție prin e-share transcriere electronică la absolvent.admissions @ SRU .edu sau prin poștă - prin fax nu vor fi considerate oficiale)
 • Relua
 • Solicitanții trebuie să completeze cu succes GMAT (Graduate Management Admissions Test) cu un scor țintă de 450.

Se poate renunța la GMAT dacă:

 1. Studentul are o diplomă de afaceri cu un nivel de gpa de 3,0 sau mai mare, de la o instituție acreditată la nivel regional.
 2. Solicitantul a demonstrat o experiență profesională suficientă, așa cum a fost stabilită de comitetul de admitere.
 3. Studentul a obținut un grad terminos sau o diplomă de master de la o instituție acreditată la nivel regional.

Dacă un student are mai puțin de 3.0 sau un echivalent, va trebui să finalizeze cu succes GMAT cu un scor de 450 sau mai bine. Excepții de la aceste cerințe se pot face de la caz la caz, la discreția comisiei de admitere.

Studenții internaționali ar trebui să verifice la Biroul de implicare globală să revadă toate documentele interantionale și statutul de vize.

* Solicitanții trebuie să trimită cele două referințe prin intermediul formularelor wufoo legate mai sus.

Program predat în:
Engleză
Slippery Rock University
Ultima actualizare July 25, 2018
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă