MBA (Part Time)

University of San Francisco - School of Management

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA (Part Time)

University of San Francisco - School of Management

Viața ta este unică. USF Part-Time MBA este flexibil deoarece aveți nevoie să fie.

Part-Time MBA este conceput pentru a vă transforma cariera în timp ce lucrați - oferind abilități cheie și noi perspective pe care le veți pune imediat la loc înapoi la birou.

Situat convenabil la strada Howard Street 101, în centrul orașului San Francisco, se află la doar câțiva pași de BART, Caltrain și de Centrul Transit Transit. MBA dvs. nu a fost niciodată mai aproape.

Viața ta, Programul tău, MBA-ul tău

Pentru profesioniști ocupați, flexibilitatea în programul dvs. de gradul este esențială - și Part-Time MBA este structurat pentru a vă susține succesul, permițându-vă flexibilitatea de a termina în termen de 5 ani.

Alternativ, puteți finaliza programul cu o viteză care să vă găzduiască cariera ocupată.

Puteți lua o singură clasă la un moment dat sau puteți lua o ședință fără probleme și reluați studiile la Școala de Management atunci când timpul este potrivit pentru dvs.

Noua Curriculum 2018 pentru o educație mai personalizată

USF School of Management integrează avantajele San Francisco Bay Area în programele sale academice, cu un ochi față de cerințele pieței.

Între timp, MBA USF pune accentul pe experiența din lumea reală, cum ar fi stagii de practică cu mentori ai industriei locale, toți cei care se bazează pe cultura inovării Bay Area și care au încredere în reputația USF pentru conducerea etică și învățarea bazată pe valori.

Ca și programul full-time, USF Part-Time MBA oferă opțiuni atunci când vă selectați studiile, astfel încât să puteți alinia cursuri cu interesele dumneavoastră individuale și aspirațiile de carieră. Alegeți dintre specializările de carieră în contabilitate, finanțe, marketing, analiză de date, etică, economie și conducere. De asemenea, oferim concentrații opționale sau opțiunea unui program unic de accelerator de carieră.

Șase Concentrații pentru Programe de MBA cu normă întreagă și part-time

 • Analiza datelor
 • antreprenoriat
 • Finanţa
 • Afaceri internationale
 • Marketing
 • Dezvoltarea organizației

Part-Time Curriculum MBA

La USF, veți avea avantajele unice ale unei educații axate pe carieră, oferind instruire, selectarea cursului și proiecte personalizate și experiență de lucru pentru a vă ajuta să vă accelerați cariera.

Și cu flexibilitate de neegalat pentru profesioniștii Bay Area pentru a vă câștiga gradul în care locuiți și lucrați, veți continua MBA pe o cronologie care funcționează pentru dvs.

Recent am reproiectat programul nostru part-time MBA. În acest sens, studenții USF cu normă întreagă au acum șanse mai mari să:

 • Luați ceea ce învățați în sala de clasă și o aplicați la birou - chiar în aceeași zi. Puteți fi un profesionist de lucru și un student MBA în același timp.
 • Concepeți-vă întreaga experiență MBA pentru a vă alinia obiectivele profesionale, indiferent dacă doriți să avansați în rolul actual sau să schimbați complet domeniile.
 • Veți lua cursurile de bază care oferă o bază solidă de afaceri și aveți libertatea de a alege cursuri elective care vă împărtășesc interesele.
 • Câștigați diploma pe o cronologie flexibilă - una care funcționează atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională.
 • Dezvoltați un curriculum îmbogățit care reflectă tradiția iezuită a responsabilității sociale și a reflecției conștiente.
 • Câștigați-vă MBA și avansați-vă obiectivele carierei la un angajament financiar redus. Programul nostru MBA redesenat este oferit studenților la un cost mai mic decât programul nostru anterior, concentrându-ne mai mult pe oferirea de oportunități imediate și a rentabilității investițiilor.

Cei mai mulți studenți au o primă atenție atunci când se aplică la programele de MBA: Cum va câștiga MBA meu cu acest program crește oportunitățile mele pentru succesul carierei?

Ce este diferit de programul USF de studii part-time MBA?

 • Curriculum flexibil: studenții cu jumătate de normă se înscriu într-un curriculum cu două sesiuni în fiecare semestru. Puteți să le terminați pe amândouă sau să alegeți să faceți doar o singură sesiune, să faceți o pauză și să reintroduceți programul când sunteți în stare, luând-o exact acolo unde ați rămas.

Cursuri și resurse comune cu studenți cu normă întreagă: Spre deosebire de alte programe de MBA part-time, studenții noștri cu frecvență redusă participă la cursuri elective cu studenți cu normă întreagă. În plus, studenții cu fracțiune de normă au aceleași resurse la dispoziția lor ca și studenți cu normă întreagă, inclusiv servicii de carieră, serii de cursuri și evenimente de networking.

Clasele care lucrează în jurul programului: Știm că mulți studenți cu jumătate de normă jonglează cu locuri de muncă full-time, familii și alte obligații. Programul nostru part-time MBA vă permite să vă programați cursurile pentru zilele și orele care funcționează cel mai bine pentru dvs. O abordare diversificată și creativă pentru gestionarea carierei și implicarea în reflecția personală.

 • Veți câștiga experiență de muncă valoroasă, relații și îndrumare în carieră printr-un proiect de inovare cu o nouă companie la alegere sau cu angajatorul dvs. actual.
 • De asemenea, veți forma un Consiliu consultativ personal, de la care puteți căuta îndrumări și puteți exercita o reflecție personală asupra progresului academic și profesional.
 • Și pentru studenții interesați de schimbarea carierelor sau a industriei, aveți opțiunea de a selecta o piesă specifică, orientată spre carieră, de la cele trei platforme de accelerator de carieră.


Admitere la MBA

 • Transcriere - copiile transcrierilor dvs. de la fiecare colegiu sau universitate acreditată la care participă trebuie să fie încărcate în aplicația online. Odată admise la program, vor fi furnizate instrucțiuni pentru trimiterea transcrierilor oficiale, sigilate. Cerința minimă de admitere la absolvent include o diplomă de licență sau un echivalent recunoscut de la o instituție acreditată.
 • Résumé - Este necesară o copie a CV-ului dvs. curent și trebuie încărcată ca parte a aplicației online.
 • Scrisori de recomandare - Sunt necesare două scrisori de recomandare. Solicitanții pentru toate programele ar trebui să prezinte cel puțin o scrisoare de la un contact profesional, dacă este posibil. În mod ideal, una sau ambele recomandări vor proveni de la un actual sau fost supraveghetor direct. Recomandările academice sunt, de asemenea, apreciate pentru studenții actuali. Introduceți adresele de e-mail ale recomandatorilor direct în aplicația online pentru trimiterea electronică.

  Reprezentanții dvs. pot trimite o scrisoare de recomandare semnată sau pot utiliza șablonul Scrisoare comună de recomandare.

  Dacă recomandatorul dvs. trebuie să trimită o scrisoare tipărită prin poștă, vă rugăm să solicitați completarea acestui formular cu scrisoarea acestuia. Formular de recomandare pentru absolvenți (PDF)

  Scopul scrisorii de recomandare comună (LOR) este de a salva solicitanții și recomandatorii timp prețios prin furnizarea unui set unic de întrebări de recomandare pentru fiecare școală participantă. Puteți descărca și trimite împreună cu recomandatorii dvs. un șablon al Scrisoare comună de recomandare. Preferința noastră este ca recomandatorii dvs. să completeze în mod minim secțiunile 1 și 3.

 • Declarație de scop sau de eseu - Un eseu de cuvinte de 500 până la 1000 este necesar și trebuie încărcat în aplicația online. Încărcați un document pentru a răspunde la următoarele întrebări:
  1. Care sunt obiectivele dvs. profesionale pe termen scurt și lung și modul în care acest grad vă va ajuta să atingeți aceste obiective?
  2. Fundalul, pasiunile și interesele personale sunt importante pentru noi. Ce cinci lucruri nu știm deja despre tine?
 • Declarație de burse - USF School of Management oferă burse generale de interes și burse de interes special. Vă rugăm să examinați bursele disponibile și să folosiți această ocazie pentru a vă explica eligibilitatea și / sau calificările pentru una sau mai multe dintre aceste burse.
 • Autoevaluare opțională - Utilizați acest eseu pentru a vă evalua abilitățile de leadership și management, capacitățile și talentele, așa cum stau astăzi. Ce ar spune colegii / colegii de clasă despre tine ca lider? Ce domenii credeți că ați putea dezvolta în continuare?
 • Declarație opțională - Utilizați acest eseu pentru a împărtăși orice informații suplimentare pe care doriți să le considerăm ca parte a cererii dvs., de exemplu lacune în ceea ce privește ocuparea forței de muncă, probleme academice (probă, concediere, calificări nereușite, performanțe de testare standardizate etc.)
 • Interviu - Cerințele de interviu variază în funcție de program. Toate interviurile sunt doar prin invitație. Ca atare, dacă doriți să fiți selectat pentru interviu, va fi trimisă o invitație la contul de e-mail asociat aplicației dvs. online și va include toate detaliile necesare.
 • GMAT / GRE - Un scor GMAT sau GRE este valabil pentru toți candidații MBA cu normă întreagă și Part-time MBA. Încărcați o copie a raportului dvs. de scor la aplicația online și solicitați ca un raport oficial să fie trimis la USF de la ETS (GRE) sau GMAC (GMAT).
  • USF GRE Raportul Score Score: 4850
  • USF GMAT Score Score Coduri:
  • MBA cu normă întreagă: 91M-7L-48
  • MBA part-time: 91M-7L-38

Solicitanții internaționali

Nu putem să admitem niciun student internațional care caută F-1 la programul nostru de Part-Time MBA .

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare July 31, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
2 - 5 anii
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
59,000 USD
Estimarea totală a programului de școlarizare
Information
Deadline
Contactează şcoala
Round 2 application deadline. November 15, 2018 round 3 application deadline.
Locations
Statele Unite ale Americii - San Francisco, California
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Round 2 application deadline. November 15, 2018 round 3 application deadline.
Data terminării Mai 12, 2020
Dates
Aug. 2019
Statele Unite ale Americii - San Francisco, California
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Round 2 application deadline. November 15, 2018 round 3 application deadline.
Data terminării Mai 12, 2020