MBA (Professional)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Obțineți cunoștințele și abilitățile de specialitate care vă vor pregăti pentru funcții de conducere superioare într-o varietate de domenii cu nostru doi ani de MBA - Master of Business Administration (Professional).

Veți dezvolta o înțelegere a managementului general al unei unități organizaționale, inclusiv marketingul, finanțele și oamenii.

Veți câștiga experiență hands-on, cu evaluări concepute pentru a rezolva probleme reale de afaceri prin simulare sau colaborarea cu o industrie sau partener comunitar.

Acest curs prezintă o bază solidă în cunoașterea conceptuală care încorporează evoluțiile recente în domeniul durabilității și al tendințelor globale în afaceri. Rămâneți la curent cu practicile industriale actuale în timp ce dezvoltați expertiza în:

 • gândire critică
 • de rezolvare a problemelor
 • creativitate și
 • conducere.

CEO-ul revistei 2017 Global Rankings a acordat MBA-ul nostru un rating Tier One pentru excelenta lectori, dimensiuni mici de clasă, diversitatea studenților, valoare pentru bani și opțiuni internaționale de studiu.

Cariere

Finalizarea cu succes, desigur, ar putea conduce la poziții de conducere generale și de management de mijloc într-o varietate de industrii.

Organizații care angajează absolvenți de MBA

Elevii noștri provin dintr-o gamă de medii profesionale și câștig de locuri de muncă în management dinamic și roluri de consultanță în Australia și în străinătate în domeniul finanțelor, tehnologiei informației, marketing, inginerie, construcții, turism și industrii sportive.

Absolvenții absolvenți au continuat să lucreze pentru organizații precum Națiunile Unite, și-au început propria afacere sau au obținut o educație solidă în afaceri pentru a-și completa experiența existentă.

salarii

Absolvenții de australian MBA au cea mai mare compensare MBA (salariu plus bonus) din lume, la o medie de 142.700 de dolari (QS TopMBA Jobs and Reporting Salary) (link extern) .

Structura cursului

Pentru a obține Master of Business Administration, studenții vor fi obligați să completeze 192 de puncte de credit constând din:

 • 48 de puncte de credit unități de bază colegiu
 • 24 de puncte de credit unități de bază de afaceri
 • 84 puncte de credit unități de bază profesionale
 • 36 unități de cercetare cu puncte de credit

OPȚIUNEA DE CERCETARE 1

 • 12 proiecte de cercetare de afaceri pentru puncte de credit; și,
 • 24 unități elective de credit. Elevii să selecteze unitățile de la orice curs de licență al Colegiului de Afaceri Post (în funcție de disponibilitate). Verificați toate cerințele preliminare înainte de înscriere.

OPȚIUNEA DE CERCETARE 2

 • 12 puncte de credit propunere de cercetare de afaceri; și,
 • 24 puncte de credit teza de cercetare de afaceri.

Rezultatele învățării

La finalizarea cu succes a acestui curs, elevii vor putea:

Cerințe de intrare

Finalizarea unei diplome de licență australian (sau echivalent) în orice disciplină
SAU
Finalizarea unei diplome de australian absolvent (sau echivalent) într-o disciplină similară
LA CARE SE ADAUGA
IELTS (sau echivalentul acestuia): Scor general de 6,5 (cu o bandă mai mică de 6,0 în cazul ascultării, citirii, scrierii și a vorbirii)

Pathways de Pathways la cursurile Pathways montate pe vehicul

Există numeroase moduri în care puteți începe călătoria dvs. educațională la UV. Pathways oferă o tranziție ușoară între cursuri la diferite niveluri, astfel încât să puteți începe cu un certificat și să progresați până la studii postuniversitare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At Victoria University (VU), we want you to follow your passion and excel in the industry you’ve always dreamed of.

At Victoria University (VU), we want you to follow your passion and excel in the industry you’ve always dreamed of. Citește mai puţin
Sfântul Albans , Melbourne , Melbourne , Melbourne , Melbourne , Footscray , Sfântul Albans , Raza de soare , Footscray , Sydney , Werribee + 10 Mai mult Mai Puțin