MBA (top-up)

Generalități

Programul de descriere

Acest program este predat în EAU

O MBA de top-up este un program de cale rapidă pentru cei care au deja o calificare postuniversitar în management. Un element cheie al acestui program este disertație MBA.

Solicitanții vor studia full-time de peste doi trimestre, care este mai puțin de un an calendaristic complet. Ei vor avea nevoie de experiență de muncă de cel puțin doi ani și o calificare de nivel 7, cu cel puțin 100 de credite de la HE7.

O varietate de metode de predare și învățare a oferi acces la învățare pentru a satisface o gamă largă de nevoi cursantilor si au ca scop; extinderea participării în rândul cursanților, evitând excluderea și dezvoltarea competențelor elev în ambele arene academice și la locul de muncă. Metodele folosite includ: cursuri; ateliere; tutoriale (de grup și individuale) și invitați.

Cu toate acestea tutorii individuale sunt libere să introducă tehnici care le considera adecvat în special în sprijinirea învățării în zona lor de specialitate. Strategia de învățare și predare pentru fiecare modul în parte este detaliat în ghidurile modulului pe care le va primi de la începutul fiecărui semestru.

Despre curs

Obiectivul general al programului este de a pregăti studenții pentru o carieră la nivel de conducere. Elevii vor spori cunoștințele și abilitățile în cazul gândire strategică pentru o economie globală. În mod specific programul urmărește să dezvolte și să consolideze:

 • cunoașterea critică a organizațiilor, managementul acestora și schimbarea contextele externe în care își desfășoară activitatea.
 • Cunoaștere / înțelegere a problemelor complexe de afaceri, atât sistematic și creativ, pentru a îmbunătăți de afaceri și practici de management.
 • Capacitățile intelectuale de cercetare, critică, de sinteză și de inovare, culminând în nivelul disertație "un masterat.
 • Abilități academice și profesionale pentru a permite oportunități de dezvoltare a carierei și de studiu în continuare.
 • Abilităților de învățare pe tot parcursul vieții și dezvoltarea personală, astfel încât să fie capabil de a lucra cu auto-direcție și originalitate și de a contribui la afaceri și societatea în general.

MBA este o calificare recunoscută la nivel internațional de management solicitate de cei care doresc să fie injectați ritmul în obiectivele lor de progres în carieră sau cei care doresc să consolideze poziția lor în lanțul de management.

caracteristici speciale

 • MBA vă oferă șansa de a se alătura unei comunități postuniversitare bine stabilit angajate în sine pregătirea pentru o carieră în management executiv.
 • În plus, de predare și de supraveghere este oferit de o echipa bine calificat și dedicat de personal cu experiență trase din mediul de afaceri și mediul academic.
 • Universitatea se bucură de biblioteci excelente, 24/7 facilități IT, WiFi și zone de învățare.

Ce veți învăța

În funcție de programa de programul anterior de studiu, veți avea posibilitatea de a studia unul dintre modulele predate prezentate mai jos, în plus față de metodele de cercetare și modulul Competențe academice și tezei.

Ceea ce va studia

Metode de cercetare și competențe academice

Acest modul vă pregătește pentru disertație. Acesta vă va permite să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la care metodele de cercetare adecvate în anumite circumstanțe și în special în ceea ce privește propria cercetare. Veti dezvolta cunoștințele de o serie de instrumente de cercetare și tehnici de analiză. Veți primi, de asemenea, orientări privind structurarea disertație dumneavoastră. O parte componentă a acestui modul va fi dezvoltarea competențelor academice pentru a sprijini în continuare studiile.

MBA Disertatie

Teza vă oferă posibilitatea de a efectua o piesă extins și substanțială de cercetare. Acesta permite elevilor să sintetizeze cunoștințele academice dobândite de module predate și de a produce o evaluare și o discuție critică o problemă strategică relevant pentru organizația dumneavoastră, recomandările dvs. ca urmare a procesului de cercetare și un plan de implementare propus.

Un modul opțiune de la:

 • Leadership și management
 • Sales Management și Marketing
 • Management Financiar și luarea deciziilor
 • Managementul Resurselor Umane
 • Managementul schimbării
 • Management Strategic

cerinţe de intrare

Candidații vor avea experiență de muncă cel puțin doi ani în cauză și o calificare HE Nivelul 7, cu cel puțin 100 de credite (minim).

Acestea includ:

 • Diploma post universitara
 • Edexcel DMS
 • Abe Nivelul 7 Diplomă Extins

Dacă engleza nu este limba dvs. primul va, de asemenea, în mod normal, trebuie IELTS 6.5 (sau echivalent). Dacă nu aveți nivelul de limba engleză este necesar, puteți studia limba engleză, cu noi de la IELTS 4.0 (sau echivalent).

Candidaturile trebuie să fie însoțite de o trimitere de la angajatorul actual. Referința trebuie să fie pe antet hârtie oficială și ar trebui să precizeze în mod clar cât de mult ai fost angajat de ei și o defalcare a conținutului, rolurile și responsabilitățile de locuri de muncă.

Ultima actualizare Februarie 2017

Despre facultate

The University of Bolton has had a successful partnership with WINC RAK since 2008. The programmes are available in Undergraduate and Postgraduate level. The programmes are taught by UK and local tuto ... Citeste mai mult

The University of Bolton has had a successful partnership with WINC RAK since 2008. The programmes are available in Undergraduate and Postgraduate level. The programmes are taught by UK and local tutors the UK link tutors from the University of Bolton will also be monitoring the programmes. Citește mai puţin