{mbastudies-1-year-mba:plural} în Științe Politice

Vezi toate cele {mbastudies-1-year-mba:plural} în Științe Politice

Programul de 1 an de MBA pregătește studenții pentru poziții de lider în lumea corporațiilor. Ele pot dobândi cunoștințe esențiale în domeniile economiei, finanțelor, marketingului și resurselor umane, în timp ce învață munca în echipă și abilitățile manageriale.

Contactează Universități, Vezi tot {mbastudies-1-year-mba:plural} în Științe Politice 2019

Citește Mai Mult

Mba în protocol, creatie, design si management de eveniment

Escuela Internacional de Protocolo
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Spania Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia + 4 mai mult

Managementul MBA PROTOCOL, creatie, design si evenimente, International School of protocol este un program extrem de competitiv, care pregătește și permite studentului profesional pentru dezvoltarea de Creație, Design si Event Management și Relații instituționale. [+]

MBA PROTOCOL, CREATIE, PROIECTARE ȘI GESTIONAREA EVENIMENTE The Școala internațională de protocol Este un program extrem de competitiv, care pregătește și permite studentului profesional pentru dezvoltarea de Creație, Design si Event Management și Relații instituționale.

Acest program este dezvoltat, bazat pe industria previziunilor de creștere sugerează că toate creșterea ulterioară a bugetului alocat pentru organizațiile care creează evenimente corporate.

În prezent, cele mai multe companii necesită figura unui expert în relații instituționale și de management al afacerilor orientate spre evenimente și pregătite să se alăture consiliilor și comitetelor de direcție.... [-]