Filter
MBA 1-an
Turcia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută {mbastudies-1-year-mba:plural} în Administrarea afacerilor în Turcia 2019

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Universitățile din Turcia furnizează fie doi sau patru ani de învățământ pentru studii universitare, în timp ce programele de studii postuniversitare trecut un minim de doi ani. Există în jur de 820 de instituții de învățământ superior din Turcia, inclusiv 76 de universități cu un numărului de studenți total de peste 1 milion. Calitatea educației în universitățile turcești variază foarte mult, unele de învățământ și facilități pe picior de egalitate cu școlile de renume internațional.

{mbastudies-1-year-mba:plural} de Top în Administrarea afacerilor în Turcia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Turcia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Koc University - Istanbul Turkey

Koç Universitatea MBA program a fost fondat în 1993 pentru a oferi o educație cuprinzătoare de afaceri care implică un curriculum riguros și inovatoare predate de faculta ... [+]

Koç Universitatea MBA program a fost fondat în 1993 pentru a oferi o educație cuprinzătoare de afaceri care implică un curriculum riguros și inovatoare predate de facultate de clasă mondială. Acesta este conceput pentru a include cele mai bune caracteristici ale programelor de MBA oferite la universități majore la nivel mondial. Limba de predare este engleza.

Obiectivul principal al programului Koç MBA este de a oferi cunoștințe, cunoștințe și abilități pentru viitorii lideri globali, care vor influența schimbările în organizațiile și comunitățile în care sunt implicați. Absolvenții MBA-ului vor fi lideri de afaceri ai viitorului responsabil de organizații eficiente care sunt orientate spre piață, sunt conștiente la nivel global, responsabile din punct de vedere social și unde luarea de decizii se bazează pe informații cu un accent strategic. Absolvenții noștri sunt pregătiți pentru o gamă largă de cariere, de la management general la domeniile specializate, inclusiv banca de investiții, managementul marketingului și managementul lanțului de aprovizionare. Koç MBA este un program post-experiență.... [-]

Turcia Istanbul
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză