Filter
MBA 1-an
Asia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi tot {mbastudies-1-year-mba:plural} în Aviație în Asia 2019

Programul de 1 an de MBA pregătește studenții pentru poziții de lider în lumea corporațiilor. Ele pot dobândi cunoștințe esențiale în domeniile economiei, finanțelor, marketingului și resurselor umane, în timp ce învață munca în echipă și abilitățile manageriale.

MBA în Aviație este un program conceput pentru studenții care doresc să construiască o carieră managerială în industria aviației. Cu dinamica caracteristica a sectorului aviației, obținerea o diplomă de MBA permite studenților să fie echipate cu cunoștințe up-to-data, tehnici și abilități pentru a răspunde provocărilor din sectorul aviației.

Fiind cel mai mare și cel mai populat continent din lume, Asia constă într-o mare varietate de grupuri etnice, culturi, medii, economie, legăturile istorice, și sisteme guvernamentale.

Privește {mbastudies-1-year-mba:plural} în Aviație în Asia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Aviație, Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

O mai bună înțelegere a conceptelor moderne de management, metode și instrumente într-un context de aviație Capacitatea de a gestiona utilizarea eficientă și eficace a resurselor limitate O înțelegere a modului în care să opereze într-o atmosferă de concurență naționale și internaționale sporite Setul de calificare necesare pentru a deveni un lider sau factor de decizie în domeniul aviației

Acest program full-time este oferit într-un cadru clasă intim, în cazul în care aveți unul-la-unu atentia de la membri ai facultăților și șansa de a interacționa și de a învăța de la colegi. Acesta este un MBA full-time accelerat în Aviație proiectat să fie completat în doar un an.... [-]

Singapore
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză