MBASTUDIES.RO

5 {mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Elveţia

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Un MBA sau Master of Business Administration este un program de gradul doi ani. În scopul de a urmări un MBA, studenții trebuie să fi mai întâi a primit o licență într-un domeniu legat. Într-un program de MBA, studenții primesc cursuri legate de afaceri pe care le-au calificat pentru a opera și administra întreprinderi și companii.

 

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

de Top 5 {mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Elveţia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în administrarea afacerilor în vânzări și marketing (mba) (acreditări europene și noi)

The International University in Geneva
Campus La zi Part time 1 an Februarie 2020 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Master of Business Administration (MBA) în Vânzări & Marketing este conceput pentru profesioniștii care doresc să progreseze cariera lor in vanzari si marketing. Programul se bazează managerilor care stăpânesc Marketing si vanzari procesul: cum să se proiecteze vânzări de succes si strategiile de marketing? Cum de a aborda în mod eficient deciziile de marketing si vanzari? Cum să pună în aplicare de vânzări și instrumente de marketing diferite?

Master of Business Administration (MBA) (European & acreditari-ne)

The International University in Geneva
Campus La zi Part time 1 an Februarie 2020 Elveţia Geneva + 1 mai mult

MBA este conceput pentru tinerii profesioniști interesați urma o carieră în managementul afacerilor. În plus față de cursuri de afaceri de bază, cu accent pe rezolvarea problemelor cantitative, MBA trenuri tinerilor profesioniști pentru a fi viitorii manageri de top cu cursuri în teorie și practică. Absolventi de MBA merge pe de a conduce și de a gestiona în multinaționale și întreprinderile familiale ca directori de top.

Online managementul sănătății publice - Universitatea din Cumbria (uk)

Robert Kennedy College
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 5 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zurich Elveția Online Regatul Unit Orașul Carlisle + 4 mai mult

Politica eficientă în domeniul sănătății publice reprezintă un mijloc din ce în ce mai important de a dezvolta o abordare mai cuprinzătoare a asistenței medicale, iar acest program MBA va oferi managerilor instrumentele necesare pentru a analiza, direcționa și dezvolta activități menite să îmbunătățească mediul de sănătate publică din regiunea lor.

Robert Kennedy College
Online La zi Part time 1 - 4 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zurich Elveția Online Regatul Unit Orașul Carlisle + 4 mai mult

On-line de lider mass-media MBA - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)

Robert Kennedy College
Online La zi Part time 1 - 4 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zurich Elveția Online Regatul Unit Orașul Carlisle + 4 mai mult

MBA Media Leadership-vă echipează cu cunoștințe și înțelegere necesare pentru a analiza, în mod direct și dezvoltarea operațiunilor de afaceri în mediul mass-media moderne care implică jurnalism, marketing și relații publice. Ea explorează în mod critic problemele-cheie și forțele care modelează dezvoltarea mass-media într-un context global, în special convergența activităților, interactivitate cu publicul și antreprenoriat.