Filter
MBA 1-an
Franţa Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

{mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Franţa

Programul de 1 an de MBA pregătește studenții pentru poziții de lider în lumea corporațiilor. Ele pot dobândi cunoștințe esențiale în domeniile economiei, finanțelor, marketingului și resurselor umane, în timp ce învață munca în echipă și abilitățile manageriale.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Cei Mai Buni {mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

ISM - International School of Management

MBA-ul nostru internațional vă oferă o margine globală de care aveți nevoie pentru a vă duce cariera de lider în top. Programul se bazează pe un curriculum în stil americ ... [+]

International MBA

MBA-ul nostru internațional vă oferă avantajul global de care aveți nevoie pentru a vă duce cariera de lider. Programul se bazează pe un curriculum în stil american, cu o serie de cursuri intensive predate de profesori cu experiență din lumea reală, mulți dintre ei dețin de asemenea poziții în școlile de top din America. Construit pentru funcționarii executivi, IMBA oferă toată rigoarea academică a unui MBA tradițional, dar cu un accent mai clar asupra diverselor culturi și practici care conduc afaceri moderne.

Programul IMBA este unul singur și foarte flexibil - permițându-vă să îl completați fără a vă întrerupe cariera. Alegeți să studiați full-time de la baza noastră din Paris sau să parcurgeți part-time printr-o combinație de cursuri personalizate în capitala Franței și învățare electronică din orice parte a lumii.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză