Filter
MBA 1-an
Grecia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi {mbastudies-1-year-mba:plural} Cea Mai Bună în Grecia 2020

Programul de 1 an de MBA pregătește studenții pentru poziții de lider în lumea corporațiilor. Ele pot dobândi cunoștințe esențiale în domeniile economiei, finanțelor, marketingului și resurselor umane, în timp ce învață munca în echipă și abilitățile manageriale.

Un MBA sau Master of Business Administration este un program de gradul doi ani. În scopul de a urmări un MBA, studenții trebuie să fi mai întâi a primit o licență într-un domeniu legat. Într-un program de MBA, studenții primesc cursuri legate de afaceri pe care le-au calificat pentru a opera și administra întreprinderi și companii.

 

Grecia a dezvoltat sistemul lor de învățământ cu studii superioare în partea de sus. Peste 40% din toți grecii trăiesc în Atena și este, de asemenea, în cazul în care cele mai bune oportunități de a urmări un nivel de învățământ superior este. Marginita de Albania, Macedonia, Bulgaria și Turcia, Grecia este o perla turistică cu una din plajele fantastice lume.

Contactează Universități Cele Mai Bune {mbastudies-1-year-mba:plural} în Grecia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

American College of Thessaloniki

Programul de MBA este un program general destinat absolvenților de invatamant superior din diferite discipline, inclusiv, desigur, cei cu grade în economie, afaceri și di ... [+]

Programul de MBA este un program general destinat absolvenților de invatamant superior din diferite discipline, inclusiv, desigur, cei cu grade în economie, afaceri și discipline conexe. Programul are drept scop de a găzdui profesioniștilor care lucrează și cerințele de grad pot fi completate în unul sau doi ani. Concentrațiile sunt disponibile în Marketing, Management, Finanțe, spirit antreprenorial și Digital Marketing.

Programe de MBA de ieri bancar și financiar antreprenoriat administrare De marketing în era digitală De ce să alegeți MBA de la ACT? Un program provocator de studiu care dezvoltă abilități practice aplicabile imediat, într-o piață globală. Un program flexibil, care este adaptat nevoilor tale. Clasele sunt deținute în seara pentru a se potrivi profesioniștilor care lucrează. Cursuri predate de către profesioniști experimentați cu acreditări academice excepționale și o experiență substanțială de conducere managerială și executivă în organizațiile din întreaga lume, inclusiv Grecia și Europa de Sud-Est. Ele sunt în contact cu problemele actuale de afaceri, și să aducă o mulțime de cunoștințe de afaceri practice, și gândirea pragmatică, la clasă. Singurul program din nordul Greciei, care este acreditat de NEASC, agentia care acreditează cele mai prestigioase universitati precum Harvard, Yale, MIT, si Brown. Echivalența Professional MBA absolvenți: Conform legii 4093/2012 și regulamentele ulterioare (FEK 229/19/11/12 și 3324/12/12/12), diplomele acordate pentru programe post-universitare de studii realizate de colegii care sunt acreditate de organizații internaționale (inclusiv NEASC, organismul de acreditare ACT), sunt eligibile pentru recunoașterea echivalenței profesionale la acele grade acordate de sistemul standard elen al învățământului superior. Acest lucru este... [-]
Grecia Salonic
Septembrie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză