Filter
MBA 1-an
Franţa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește {mbastudies-1-year-mba:plural} în Inovație în Franţa 2019

MBA de 1 an este un program avansat de studiu pentru studenții care doresc o mai bună înțelegere a managementului afacerilor. Finalizarea programului aprofundat ar putea oferi solicitanților de locuri de muncă un avantaj competitiv pe piață.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

{mbastudies-1-year-mba:plural} Top în Inovație în Franţa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Inovație, Franţa

IAE Aix Graduate School of Management

Full time programul de MBA este conceput în colaborare cu reprezentanți ai lumii corporative - continuu fiind adaptat la provocările afaceri la nivel mondial, și a învăța ... [+]

MBA Schimbare și inovare

Acest program necesită competență în limba engleză.

Studiind de afaceri cu un spirit de manager de schimbare și manager pentru schimbare

Complet Time MBA în IAE Aix-en-Provence a fost mult timp o excepție istorică în educație franceză. IAE Aix-en-Provence este prima scoala de Management absolvent creat în cadrul sistemului universitar francez.

IAE AIX cu normă întreagă MBA este singurul MBA acreditat în învățământul de stat francez, oferind o schimbare de accent și Managementul Inovatiei, ca urmare a unei "educație de afaceri real", concept, cu mare parte din instruire dedicate de învățare practică.

Cine este IC MBA destinate pentru... [-]

Franţa Aix-en-Provence
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză