Filter
MBA 1-an
Irlanda

Compară {mbastudies-1-year-mba:plural} de Top în Irlanda 2019

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Contactează Direct Școlile Top {mbastudies-1-year-mba:plural} în Irlanda 2019

Read More Read Less

Results

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

... [+]

Cei care doresc să ia timp de la cariera lor de a dezvolta abilități de management și să învețe cum să rulați o afacere mult mai eficient.

[-]
Irlanda Dublin
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Irlanda
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dublin
    )

)
1
September 2019
Full-time
1 an
Campus

Citiți mai multe în limba engleză