Filter
MBA 1-an
Italia Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

2 {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă in Italia

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Cel Mai Bun 2 {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă in Italia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Rome Business School

Comparativ cu un program tradițional de doi ani, MBA Online Rome Business School 1 an oferă un randament mai rapid al investițiilor. Poate fi lansat oricând, este on-line ... [+]

Top {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă in Italia.

Comparativ cu un program tradițional de doi ani, MBA Online Rome Business School 1 an oferă un randament mai rapid al investițiilor. Poate fi lansat oricând, este on-line și oferă ocazia unică de a satisface necesitățile profesioniștilor de azi pentru libertate și flexibilitate.

Programul este structurat pentru a vă permite să continuați să lucrați cu normă întreagă și să studiați pentru un MBA cu jumătate de normă, conectând ceea ce învățați la problemele organizaționale actuale și globale. Acest lucru este ideal dacă nu sunteți în măsură să luați un timp semnificativ de lucru pentru a studia și doriți o mai mare flexibilitate cu privire la modul în care, când și unde ați obținut calificarea MBA.... [-]

Italia Roma Italia online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Swiss School of Management, Rome Italy

În decurs de un an, în funcție de programul pe care îl alegeți, veți obține o diplomă MBA internațională acreditată, studiind în capitala istorică a lumii - Roma. Puteți ... [+]

De ce Școala Elvețiană de Management din Roma?

Mai simplu spus, o educație elvețiană are valoare.

Gradul nostru de MBA acreditat în SUA și UE vă oferă mai mult decât o nouă linie în CV. Vă oferă o poartă profesională către cariera dorită, oriunde în lume.

Experiența noastră de MBA te duce în interiorul problemelor care contează și te va face să ajungi în interiorul tău, pentru a-ți dezvolta și îmbunătăți puterile, abilitățile și încrederea. În fiecare caz, clasă, eveniment și activitate, vi se va cere nu numai să studiați conducerea, ci să o demonstrați.

În fiecare zi la SSM începe cu o singură întrebare: „Ce vei face?”, Pentru că aceasta este cea mai adevărată modalitate de a te pregăti pentru întrebarea mai mare care contează cel mai mult, indiferent dacă este aici sau în cariera ta, dincolo de campusul nostru: „Ce diferență vei face? face pe lume ".... [-]

Italia Roma
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză