MBASTUDIES.RO

2 {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă in Italia

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Cel Mai Bun 2 {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

MBA online de 1 an

Rome Business School
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Italia Roma Italia online + 1 mai mult

Comparativ cu un program tradițional de doi ani, MBA Online Rome Business School 1 an oferă un randament mai rapid al investițiilor. Poate fi lansat oricând, este on-line și oferă ocazia unică de a satisface necesitățile profesioniștilor de azi pentru libertate și flexibilitate.

Master of Business Administration - Program internațional acreditat MBA

Swiss School of Management, Rome Italy
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Italia Roma + 1 mai mult

În decurs de un an, în funcție de programul pe care îl alegeți, veți obține o diplomă MBA internațională acreditată, studiind în capitala istorică a lumii - Roma. Puteți alege dintr-o varietate de majori și să împărtășiți experiența dvs. de clasă cu studenți și profesori internaționali. Programul presupune vizite ale companiei, vorbitori invitați, excursii și training-uri de conducere. Vino și te alătură acum!