Filter
MBA 1-an
Regatul Unit Northern Ireland Coleraine Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

{mbastudies-1-year-mba:plural} Top în Statele Unite ale Coleraine Regatul Unit 2019

Programul de 1 an de MBA pregătește studenții pentru poziții de lider în lumea corporațiilor. Ele pot dobândi cunoștințe esențiale în domeniile economiei, finanțelor, marketingului și resurselor umane, în timp ce învață munca în echipă și abilitățile manageriale.

MBA este un program conceput pentru studenții care doresc să continuare competențele lor academice și să le aplice în situații reale de afaceri reale. Se ghidează elevii să reflecteze și repoziționa ei în ceea ce privește alegerea carierei lor viitoare. Elevii câștiga o înțelegere mai amplă a funcțiilor cheie de o gamă largă de domenii de activitate și de a folosi aceste abilități pentru a contribui la directia strategica a unei afaceri.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Coleraine, oraș mic de 24 de mii de cetățeni din Irlanda de Nord, este situat în apropiere de Belfast și chiar mai aproape de Belfast International Airport. Este acasă la o universitate și un institut care oferă studii superioare.

Vizualizează {mbastudies-1-year-mba:plural} în Statele Unite ale Coleraine în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Regatul Unit
Northern Ireland
Coleraine
Tip de studiu
Ritm
University of Ulster, Faculty of Business and Management

MBA este un program modular flexibil, care poate fi adaptat pentru a studia într-un ritm care se potrivește studenților individuali. Este o calificare generală de managem ... [+]

Programa MBA

MBA este oferit de Facultatea de Afaceri și Management. Este o calificare generală de management general concepută pentru a satisface nevoile managerilor experimentați sau aspiranți care doresc să-și extindă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a le pregăti pentru funcțiile de conducere.

MBA este un program modular flexibil, care poate fi adaptat pentru a studia într-un ritm care se potrivește studenților individuali.

Există două moduri de a studia programul - un program de 1 an de studiu pentru cei care doresc să studieze cu normă întreagă sau o cale cu fracțiune de normă pentru cei care intenționează să echilibreze munca și studiul, cei care optează pentru acest lucru ultima opțiune durează, de obicei, între 2 și 3 ani pentru a finaliza MBA, însă studenții pot dura până la 5 ani pentru a finaliza cursul.... [-]

Regatul Unit Antrim Coleraine Londonderry Belfast  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză