MBASTUDIES

Găsește {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Stirling Regatul Unit

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Stirling a fost istoric, una dintre cetățile regale ale Regatului Scoția. Acum este acasa, la Universitatea din Stirling, care are între 11 și 12 de mii de studenți, reprezentând peste 80 de naționalități.

Contactează Școli {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie 2021

rezultate găsite Filter

MBA Master of Business Administration

University of Stirling
MBA 1-an
01 Feb 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Dacă sunteți în căutarea unui pas mai mare în carieră, doriți să vă deplasați într-o nouă direcție sau aveți planuri de a vă începe propria afacere, MBA Stirling este cursul p ...

Citeste mai mult