Filter
MBA 1-an
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele {mbastudies-1-year-mba:plural} în Modă

MBA de 1 an este un program avansat de studiu pentru studenții care doresc o mai bună înțelegere a managementului afacerilor. Finalizarea programului aprofundat ar putea oferi solicitanților de locuri de muncă un avantaj competitiv pe piață.

MBA în moda este menit să ajute toți oamenii creativi din industria modei. Acest program de gradul sporește nu doar talentul lor, dar, de asemenea le invata unele aptitudini de afaceri. Deci, în acest fel, crește de profit și munca lor devine mai productivă și eficientă.

Contactează Universități pentru Compară {mbastudies-1-year-mba:plural} în Modă 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Modă

Bologna Business School

MBA în design, modă și produse de lux de concentrare oferă o oportunitate unică de a combina teoria cu experiență datorită expertiza exclusivă a celor mai de succes compa ... [+]

MBA în design, modă și produse de lux de concentrare oferă o oportunitate unică de a combina teoria cu experiență datorită expertiza exclusivă a celor mai de succes companii italiene din aceste sectoare. Participarea acestor participanți la program va fi pregătită pentru a deveni talentați manageri de succes pentru aceste companii de top. Elevii vor putea experimenta cunoștințele specifice pe care Italia le-a dezvoltat în aceste domenii, îmbinând creativitatea, stilul și abilitățile manageriale unice.

Marca "Made in Italy" a devenit un sinonim pentru lux și de înaltă calitate. Succesul obținut de companiile italiene dedicate modei și designului își are rădăcinile într-o tradiție incomparabilă în acest sector. MBA în design, modă și produse de lux ține pasul cu o piață în continuă evoluție, care a menținut o legătură puternică cu trecutul.... [-]

Italia Bologna
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză