24 Part time MBA 1-an Programe 2024

Part time MBA 1-an Programe 2024Filter
    • Online

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dacă aveți experiență profesională în industria dvs. și sunteți în căutarea unei diplome care să vă ridice la noi poziții, responsabilități și beneficii, programul de MBA de un an este o alegere excelentă. În acest program de 60 ECTS de master în administrarea afacerilor, care este compatibil cu standardele academice globale de MBA, veți adăuga abilități de management și leadership în arsenalul dvs., vă veți concentra pe gândirea strategică și globală, veți afla despre comportamentul clienților și veți dezvolta o rețea internațională similară. -profesionisti cu minte din multe industrii diferite. Aplicați acum și duceți-vă cariera la nivelul următor.

    • York, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    York Business School MBA în Leadership și Management este conceput pentru o gamă variată de studenți care împărtășesc o pasiune pentru leadership și management mai general și care doresc să se mute sau să își dezvolte în continuare cariera în leadership și management. Prin dezvoltarea unei înțelegeri integrate și conștiente din punct de vedere critic a managementului din perspectiva conducerii și a oamenilor, programul vă implică într-un proces solicitant de dezvoltare personală și de conducere. Programul oferă oportunități de a explora, evalua și aplica teoriile cheie ale teoriilor și conceptelor de conducere și management, precum și încurajarea gândirii creative și inovatoare în aplicarea modelelor și cadrelor relevante. Programul reunește teoria și cercetarea academică contemporană relevante, cu o înțelegere practică a activităților din cadrul organizațiilor. Veți explora probleme care au un impact semnificativ în cadrul organizațiilor, lucrând cu alții și bazându-vă atât pe experiențele lor, cât și pe ale voastre.

    • Spain Online, Spania

    Part time

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    MBA Master la distanță este conceput pentru ca studentul să-și îmbunătățească și să-și extindă cunoștințele în managementul și managementul afacerilor, oferind o viziune globală asupra tuturor domeniilor funcționale.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    1 an

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Accelerated Master of Business Administration este cea mai bună alegere pentru un program de MBA accesibil, concentrat la nivel global și personalizabil, care include oportunități opționale de studiu extrem de imersiv în străinătate. MBA-ul nostru de 36 de ore de credit poate fi finalizat într-un an.

    • Greenford, Regatul Unit

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul oferă un premiu de bază, MBA, cu opțiunea de specializare Pathways , rezultând în următoarele titluri Pathway fiind disponibile: Master of Business Administration (Operațiuni maritime); Master în administrarea afacerilor (antreprenoriat și inovare); Master în administrarea afacerilor (marketing); Master în administrarea afacerilor (piețe de capital și finanțe); Master în Administrarea Afacerilor (Tehnologie Financiară (Fintech))

    • Online Switzerland

    Part time

    10 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Cum obțin profilurile LinkedIn ale studenților noștri unic? Acesta este modul în care am conceput acest program de MBA Global Online de clasă mondială. Cursurile se concentrează pe Transformare digitală, Leadership, Strategie, Antreprenoriat, Finanțe, Marketing digital și abilități soft precum comunicarea, gestionarea stresului, munca în echipă, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor și alte abilități practice. Programul MBA Real-World Skills este acreditat în Marea Britanie și aparține celor mai bune 10 programe de MBA din Europa. Studenți din 30 de țări și 4 continente participă la Real-World Skills MBA, astfel încât să deveniți membru al unui Exclusive Global Business Lounge care vă va ajuta să vă stimulați cariera.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 16 more

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    * Un an MBA * Certificare dublă * Convocare în Spania * Cursuri de weekend / seara Veți studia instrumente și tehnici care vă vor ajuta să dezvoltați și să gestionați produse și servicii care vor fi competitive la nivel internațional. Ca student ambițios și condus, veți aduce la program experiența dvs. de lucru. Acesta ar putea fi un rol funcțional, de exemplu în marketing

    • Stirling, Regatul Unit

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Dacă sunteți în căutarea unui pas mai mare în carieră, doriți să vă deplasați într-o nouă direcție sau aveți planuri de a vă începe propria afacere, MBA Stirling este cursul pentru dvs.

    • New York, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Un Mercy MBA are multe de oferit, potențialul de finalizare de un an cu start turbo unic, opțional GMAT, facultate executivă. Cine vei fi într-un an? Să aflăm.

  • Part time

    În campus

    Engleză

    Institutul de Informatică al Academiei Poloneze de Științe (IPI PAN) ofera programul de MBA predat cu sprijinul de la partenerul său, Școala Woodbury de Business de la Universitatea din Utah Valley (Statele Unite ale Americii). Acesta este un program de prestigiu și recompensarea postuniversitare pentru manageri și cei care inspiră să devină lideri de afaceri, precum și persoanele care lucrează în administrația publică și organizațiile non-guvernamentale. Formatul programului de MBA permite să lucreze și de a studia simultan.

    • UK Online, Regatul Unit

    La zi, Part time

    2 semestre

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programele de MBA de la UK Home Learning College oferă o dublă certificare. După finalizarea cu succes a primului set de unități studenții sunt premiați cu o diplomă postuniversitară în management strategic și conducere de către OTHM Calificări, după finalizarea cu succes a studenților care progresează la modulele de MBA cu Universitatea Anglia Ruskin prin parteneriatul nostru cu Londra Centrul de Marketing.

    • Caldwell, Statele Unite ale Americii

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Conceput pentru profesioniștii din domeniul afacerilor în căutarea mobilității în carieră și aptitudinile de afaceri bazate pe scară largă pentru a atinge acest obiectiv.

    • Mitchell, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Maestrul nostru de Business Administration este conceput pentru a servi regiunea în întreprinderi mici și mijlocii. Noi adaptat programul nostru online, astfel ca un mijloc de a vă servi mai bine, student on-line.

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Relevant și flexibil și livrat în 12 luni, aceasta este puterea programului nostru Global Online MBA. Investiția în programul nostru global de MBA a fost clasificată ca o investiție valoroasă, majoritatea studenților noștri evaluând-o ridicată în ceea ce privește rentabilitatea investiției și conținutul programului.

  • Part time

    În campus

    Engleză

    Elevii asigura 120 de credite pentru 8-10 predate Module în Emiratele Arabe Unite, unde evaluarea este de 100% de către Assignment, să se aplice și să completeze top-up MBA de la Universitatea din Bolton Marea Britanie, în primul rând la depunerea unei disertații individuale. Elevii pot aplica și pentru MBA Top Up de la Universitatea Anglia Ruskin-UK.