MBASTUDIES.RO

Găsește 30 {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Un Master of Business Administration (MBA) este prezentat absolvenților după încheierea a doi ani de subiecte avansate și specializate de studiu care acoperă, cum ar fi de afaceri, management, finanțe și contabilitate. Câștigul salarial un MBA poate oferi absolvenților un avantaj competitiv asupra altor solicitanți de locuri de muncă într-o piață agresivă de locuri de muncă.

 

Contactează Școlile {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă 2019/2020

rezultate găsite Filter

International MBA

ISM - International School of Management
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris + 3 mai mult

MBA-ul nostru internațional vă oferă o margine globală de care aveți nevoie pentru a vă duce cariera de lider în top. Programul se bazează pe un curriculum în stil american, cu o serie de cursuri intensive predate de profesori cu experiență în lumea reală, mulți dintre aceștia dețin și poziții în școlile de afaceri de top din America.

Robert Kennedy College
Online La zi Part time 1 - 4 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zurich Elveția Online Regatul Unit Orașul Carlisle + 4 mai mult

MBA în Nigeria

Rome Business School - Nigeria
Campus Part time 1 an Martie 2020 Nigeria Ikeja

Comparativ cu un program tradițional de doi ani, MBA de 1 an de la Business School oferă o revenire mai rapidă a investițiilor. Poate fi lansat în martie sau octombrie, oferind ocazia unică de a satisface nevoia de libertate și flexibilitate a profesioniștilor de astăzi.

Master în Administrarea Afacerilor - Marea Britanie (MBA în Dubai / Sharjah)

Master Education International - Dubai / Sharjah
Campus Part time 1 an Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 mai mult

Elevii asigura 120 de credite pentru 8-10 predate Module în Emiratele Arabe Unite, unde evaluarea este de 100% de către Assignment, să se aplice și să completeze top-up MBA de la Universitatea din Bolton Marea Britanie, în primul rând la depunerea unei disertații individuale. Elevii pot aplica și pentru MBA Top Up de la Universitatea Anglia Ruskin-UK.

Maestru de exemplu-SMU de administrare a afacerilor

Singapore Management University
Online & Campus Combinate Part time 13 - 13 luni August 2020 Singapore Singapur

Într-o economie mondială interconectată, organizațiile de succes necesită lideri care inteleg afaceri la nivel mondial, se aplică un strategic

Master of Business Administration (MBA) (1 an)

London School Of International Business - LSIB
Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Relevant și flexibil și livrat în 12 luni, aceasta este puterea programului nostru global de MBA Online. Investiția în programul nostru global de MBA a fost clasată ca o investiție valoroasă, majoritatea studenților noștri o evaluează ridicată în ceea ce privește randamentul investițiilor și conținutul programului.

Master of Business Administration

The University of Findlay
Campus Online La zi Part time 1 an Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Findlay + 2 mai mult

Programul de Master of Business Administration de la Universitatea din Findlay este conceput pentru a dota student cu abilitati care pot fi aplicate direct la locul de muncă.

Master of Business Administration (MBA)

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)
Campus Part time 1 an August 2020 Regatul Unit Londra

Master of Business Administration - Program internațional acreditat MBA

Swiss School of Management, Rome Italy
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Italia Roma + 1 mai mult

În decurs de un an, în funcție de programul pe care îl alegeți, veți obține o diplomă MBA internațională acreditată, studiind în capitala istorică a lumii - Roma. Puteți alege dintr-o varietate de majori și să împărtășiți experiența dvs. de clasă cu studenți și profesori internaționali. Programul presupune vizite ale companiei, vorbitori invitați, excursii și training-uri de conducere. Vino și te alătură acum!

MBA în domeniul sănătății

European Institute of Applied Science and Management
Online Online & Campus Combinate Part time 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Republica Cehă Praga + 1 mai mult

MBA in Healthcare este conceput pentru experți, medici, asistente medicale, manageri și alții care lucrează în afaceri.

La un an de MBA

Westford University College
Campus Online La zi Part time 1 an Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Sharjah Nigeria Lagos Emiratele Arabe Unite Online Africa de Sud Cape Town Kuweit Kuwait City Arabia Saudită Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Canada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Iordania Amman Regatul Unit Marea Britanie online + 29 mai mult

* Un an de MBA * dual certificare * excursie de studiu International * Convocarea în Marea Britanie * Weekend clasele / seara Tu va studia instrumente și tehnici care vă vor ajuta să dezvolte și să gestionați produse și servicii care vor fi competitive pe plan internațional. Ca un student ambițios și condus, vă va aduce la programul de experiența dumneavoastră de lucru. Acest lucru ar putea fi de la un rol funcțional, de exemplu în marketing

Master of Business Administration (MBA) (European & acreditari-ne)

The International University in Geneva
Campus La zi Part time 1 an Februarie 2020 Elveţia Geneva + 1 mai mult

MBA este conceput pentru tinerii profesioniști interesați urma o carieră în managementul afacerilor. În plus față de cursuri de afaceri de bază, cu accent pe rezolvarea problemelor cantitative, MBA trenuri tinerilor profesioniști pentru a fi viitorii manageri de top cu cursuri în teorie și practică. Absolventi de MBA merge pe de a conduce și de a gestiona în multinaționale și întreprinderile familiale ca directori de top.

Master of Business Administration (MBA)

Koc University - Istanbul Turkey
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Septembrie 2020 Turcia Istambul + 1 mai mult

Koç Universitatea MBA program a fost fondat în 1993 pentru a oferi o educație cuprinzătoare de afaceri care implică un curriculum riguros și inovatoare predate de facultate de clasă mondială. Acesta este conceput pentru a include cele mai bune caracteristici ale programelor de MBA oferite la universități majore la nivel mondial. Limba de predare este engleza.

MBA online de 1 an

Rome Business School
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Italia Roma Italia online + 1 mai mult

Comparativ cu un program tradițional de doi ani, MBA Online Rome Business School 1 an oferă un randament mai rapid al investițiilor. Poate fi lansat oricând, este on-line și oferă ocazia unică de a satisface necesitățile profesioniștilor de azi pentru libertate și flexibilitate.

Master of Business Administration

Schellhammer Business School
Campus La zi Part time 1 an Septembrie 2020 Spania Marbella + 1 mai mult

Programele de MBA de la Schellhammer Business School implică o abordare avangardistă a afacerilor internaționale, cu un accent puternic pe "factorii umani" și pe complexitatea lumii afacerilor globale actuale.