Filter
MBA 1-an
Peru Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi 2 {mbastudies-1-year-mba:plural} Cel Mai Bun în Peru 2019

MBA de 1 an este un program avansat de studiu pentru studenții care doresc o mai bună înțelegere a managementului afacerilor. Finalizarea programului aprofundat ar putea oferi solicitanților de locuri de muncă un avantaj competitiv pe piață.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Peru, oficial Republica Peru, este o țară în vestul America de Sud. Peru are aproximativ 80 de universități cu o mulțime de universități private, mai mult publice. Limba principală este încă în spaniolă, dar există unele cursuri create special pentru studenții internaționali.

Începe Astăzi de Top {mbastudies-1-year-mba:plural} în Peru 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

rezultate găsite

Neumann

Neumann Business School, a înființat o calitate maestru internațional care respectă standardele internaționale de educație și se întâlnește în orașul Tacna la boxe remarc ... [+]

Trăiește experiența de apartenență la Neumann, o școală de studii postuniversitare internaționale, pe care le aduce cele mai bune din lumea afacerilor.

Neumann Business School, a înființat o calitate maestru internațional care respectă standardele internaționale de educație și se întâlnește în orașul Tacna la boxe remarcabile de prestigiu internațional. Este un MBA internațional care reunește trei o calitate academică remarcabilă a instituțiilor de învățământ din Chile, Spania și Peru.

Printre avantajele acestei propuneri academice, cadrele didactice, de călătorie internațională la Bogota pentru o săptămână, realizarea simultană a tezei, platforma de învățare on-line, transmiterea și înregistrarea claselor on-line, accesul este beneficiile de membru AACSB, AAPBS, CLADEA și EFMD.... [-]

Peru Tacna
March 2019
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ADEN Business School

MBA un an, cu un accent pe abilitățile de management integrat al inovației, cu cunoștințe și competențe manageriale necesare pentru a promova în mod eficient creativitate ... [+]

descriere

În contextul actual, nu este suficient pentru a fi talentat. Profesioniștii sunt provocați să cunoască munca noastră, ceea ce duce echipe pentru a atinge obiectivele, și în mod constant inoveze pentru a câștiga noi piețe.

MBA un an, cu un accent pe abilitățile de management integrat al inovației, cu cunoștințe și competențe manageriale necesare pentru a promova în mod eficient creativitatea și inovarea în afaceri.

Scopuri

Pregăti oameni capabili de a efectua cu succes în lumea afacerilor, cu o viziune de ansamblu a realității; permițându-le să fie competitivă, integrarea etică și durabilitate a avea un impact pozitiv asupra mediului. Pentru aceasta, procesul de formare are ca scop dezvoltarea următoarelor competențe:... [-]

Peru Lima
February 2020
La zi
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză