MBASTUDIES

3 {mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Polonia

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Ca multe alte țări din UE, Polonia oferă școlarizare ieftin sau chiar gratuit pentru studenții din UE. Viitorii studenți trebuie să se aplice direct la instituția lor polonez ales. Universitatea din Varșovia, de exemplu, taxele de între £ 1.300 și 2.500 de lire sterline pe an pentru cursurile de limba engleză.

Cel Mai Bun 3 {mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Polonia 2021

rezultate găsite Filter

MBA în Management Internațional

ESCP Business School
MBA 1-an
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

MBA nostru în Management Internațional oferă tinerilor profesioniști cu abilitățile de afaceri și mentalitatea pentru o carieră internațională de succes.

Citeste mai mult

Mba - inovare și analiză a datelor

Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)
MBA 1-an
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Institutul de Informatică al Academiei Poloneze de Științe (IPI PAN) ofera programul de MBA predat cu sprijinul de la partenerul său, Școala Woodbury de Business de la Univers ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration

Institute of Economics of the Polish Academy of Sciences
MBA 1-an
<
Frecvență redusă
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

INE PAN lui "Master of Business Administration" Programul este răspunsul la toate problemele-cheie ale managementului modern, variind de la aspectele moi, cum ar fi conducerea ...

Citeste mai mult