MBASTUDIES.RO

{mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Singapore

MBA de 1 an este un program avansat de studiu pentru studenții care doresc o mai bună înțelegere a managementului afacerilor. Finalizarea programului aprofundat ar putea oferi solicitanților de locuri de muncă un avantaj competitiv pe piață.

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Cea Mai Bună {mbastudies-1-year-mba:plural} Cu jumătate de normă în Singapore 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de exemplu-SMU de administrare a afacerilor

Singapore Management University
Online & Campus Combinate Part time 13 - 13 luni August 2020 Singapore Singapur

Într-o economie mondială interconectată, organizațiile de succes necesită lideri care inteleg afaceri la nivel mondial, se aplică un strategic