Filter
MBA 1-an
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Privește {mbastudies-1-year-mba:plural} în Studii de economie Europa 2019/2020

MBA de 1 an este un program avansat de studiu pentru studenții care doresc o mai bună înțelegere a managementului afacerilor. Finalizarea programului aprofundat ar putea oferi solicitanților de locuri de muncă un avantaj competitiv pe piață.

Avand un MBA în economie vă direcționează către o carieră promițătoare în lumea afacerilor. Organizații financiare private și băncile sunt cateva dintre companiile care se pot aplica în și nu numai, care, poti sa te uiti, de asemenea, în organizațiile publice. Cariere bine-plătite, cum ar fi economist, consultant financiar, educator, posturi de conducere regionale, statistician și demograf sunt unele dintre oportunități de locuri de muncă potențiali.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Compară {mbastudies-1-year-mba:plural} în Studii de economie Europa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Studii de economie, Europa

Vrije Universiteit Amsterdam

Managementul financiar este o specializare a programului de Master Business Administration la VU Amsterdam . Totul ține de conectarea operațiunilor de afaceri ale unei fi ... [+]

{mbastudies-1-year-mba:plural} în Studii de economie Europa 2019/2020.

Mediul de afaceri de astăzi necesită o perspectivă financiară clară și luarea deciziilor sigure. Investițiile de capital efective și finanțarea reprezintă elementul de viață al fiecărei organizații. Masteratul în management financiar de la VU Amsterdam vă pune la dispoziție cunoștințele și înțelegerea completă de care aveți nevoie pentru a gestiona fluxul de fonduri, de la strângerea și investiția de capital până la raportarea financiară precisă și eficientă.

Conducătorii universitari și experți de vârf din industrie vă vor asigura că veți ajunge la cele trei domenii cheie ale managementului financiar - finanțele corporative, sectorul financiar și contabilitatea - atât din cadrul corporațiilor nefinanciare, cât și al instituțiilor financiare. Dacă aveți impulsul și ambiția de a deveni un CFO de nouă generație, masterul în management financiar este un loc ideal pentru a începe.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IMF Business School

Dobândi cunoștințele necesare pentru direcționarea și gestionarea diferitelor discipline care permit funcționarea corectă a unei companii, dominând îndrumările fundamenta ... [+]

Actuala piață a muncii face ca întreprinderile să se diferențieze de cele ale concurenței: aici se află în joc calificarea capitalului lor uman, pentru a garanta, mai presus de toate, satisfacerea nevoilor clientului.

Din acest motiv, este necesar ca managementul companiei să aibă o pregătire completă în diferite domenii care influențează poziționarea competitivă a acestora.

Experții în instruirea profesioniștilor în managementul afacerilor în toate specialitățile lor (resurse umane, marketing, management strategic, comercial, sisteme informatice, finanțe etc.), de la IMF Business School din IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, MBA pentru directori financiari, unde studiați în profunzime toate aspectele necesare pentru a vă integra în calitate de director executiv în domeniul afacerilor.... [-]

Spania Madrid
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză