Filter
MBA 1-an
Franţa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează {mbastudies-1-year-mba:plural} în Studii de Mass-Media în Franţa 2019/2020

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Înfloritoare în industria mass-media și de divertisment nu este ușor. Ca această industrie este rapid ritm și necesită o combinație de munca, talent și educație de afaceri. Prin urmare, MBA în mass-media se concentrează pe toate cele trei aspecte și să se pregătească candidații pentru a stabili o cariera de sunet.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

{mbastudies-1-year-mba:plural} Cei Mai Buni în Studii de Mass-Media în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de Mass-Media, Franţa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
ESP - School of Communication & Marketing

Comunicații branduri de lux se schimbă rapid și așa se schimbă competențelor necesare în acele industrii: să investească în noile tehnologii pentru a îmbunătăți experienț ... [+]

Comunicații branduri de lux se schimbă rapid și așa se schimbă competențelor necesare în acele industrii: să investească în noile tehnologii pentru a îmbunătăți experiența de brand, se aplică segmentarea cea mai adecvată, și beneficiază de media digitale și sociale pentru a interacționa cu clienții.

Obiectivele programului Comunicați eficient între diferitele culturi, într-o piață din ce în ce mai globalizată Gândiți-vă și de a construi comunicații inovatoare Înțelegerea esența lux Construieste o experienta de brand unic Interacționează cu clienții PUNCTE CHEIE & adăugată VALORI Innovation Award (la SMBG-EDUNIVERSAL) 1... [-]
Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză