MBASTUDIES.RO

Vizualizează {mbastudies-1-year-mba:plural} în Studii de Mass-Media în Franţa 2019/2020

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Înfloritoare în industria mass-media și de divertisment nu este ușor. Ca această industrie este rapid ritm și necesită o combinație de munca, talent și educație de afaceri. Prin urmare, MBA în mass-media se concentrează pe toate cele trei aspecte și să se pregătească candidații pentru a stabili o cariera de sunet.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

{mbastudies-1-year-mba:plural} Cei Mai Buni în Studii de Mass-Media în Franţa 2019/2020

1 Rezultate din Studii de Mass-Media, Franţa Filter

MBA - strategia internațională de marketing si comunicare, cu accent pe industria de lux

ESP - School of Communication & Marketing
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Franţa Paris

Comunicații branduri de lux se schimbă rapid și așa se schimbă competențelor necesare în acele industrii: să investească în noile tehnologii pentru a îmbunătăți experiența de brand, se aplică segmentarea cea mai adecvată, și să beneficieze de digitale