Filter
MBA 1-an
Turcia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele {mbastudies-1-year-mba:plural} Cei Mai Buni în Turcia 2019

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Solicită Informații de Top {mbastudies-1-year-mba:plural} în Turcia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Koc University - Istanbul Turkey

Programul Koç Universitatea de MBA a fost infiintata in 1993 pentru a oferi o educație de afaceri globală implică un curriculum riguroasă și inovatoare predat de clasă mo ... [+]

Universitatea Koç program de MBA a fost infiintata in anul 1993 pentru a oferi o educație completă de afaceri care implică un curriculum riguros și inovatoare predat de facultate de clasă mondială. Acesta este conceput pentru a include cele mai bune caracteristici ale programelor de MBA oferite la universități importante din întreaga lume. Limba de predare este engleza.

Principalul obiectiv al KOC program de MBA este de a oferi cunoștințe, înțelegere și competențe pentru viitorii lideri globali care vor influența schimbările în organizațiile și comunitățile în care sunt implicați. Absolventi de MBA Koç va fi lideri de afaceri din viitor responsabile de organizații eficiente, care sunt pe piață conduse, la nivel global conștient, responsabil social și în cazul în care procesul decizional se bazează pe informații cu un accent strategic. Absolvenții noștri sunt pregătiți pentru o gamă largă de cariere de la management general la câmpuri specializate, inclusiv servicii bancare de investiții, managementul marketingului și managementul lanțului de aprovizionare. Koç MBA este un program post-experiență.... [-]

Turcia Istanbul
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză