Filter
MBA 1-an
Turcia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele {mbastudies-1-year-mba:plural} Cei Mai Buni în Turcia 2020

Elevii care câștigă un MBA de 1 an pot fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține poziții de conducere în lumea afacerilor. Un program de Master of Business Administration combină de obicei clasificarea cu coaching-ul individual pentru dezvoltare personală.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Solicită Informații de Top {mbastudies-1-year-mba:plural} în Turcia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Koc University - Istanbul Turkey

Koç Universitatea MBA program a fost fondat în 1993 pentru a oferi o educație cuprinzătoare de afaceri care implică un curriculum riguros și inovatoare predate de faculta ... [+]

Koç Universitatea MBA program a fost fondat în 1993 pentru a oferi o educație cuprinzătoare de afaceri care implică un curriculum riguros și inovatoare predate de facultate de clasă mondială. Acesta este conceput pentru a include cele mai bune caracteristici ale programelor de MBA oferite la universități majore la nivel mondial. Limba de predare este engleza.

Obiectivul principal al programului Koç MBA este de a oferi cunoștințe, cunoștințe și abilități pentru viitorii lideri globali, care vor influența schimbările în organizațiile și comunitățile în care sunt implicați. Absolvenții MBA-ului vor fi lideri de afaceri ai viitorului responsabil de organizații eficiente care sunt orientate spre piață, sunt conștiente la nivel global, responsabile din punct de vedere social și unde luarea de decizii se bazează pe informații cu un accent strategic. Absolvenții noștri sunt pregătiți pentru o gamă largă de cariere, de la management general la domeniile specializate, inclusiv banca de investiții, managementul marketingului și managementul lanțului de aprovizionare. Koç MBA este un program post-experiență.... [-]

Turcia Istambul
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză