MBASTUDIES

Vizualizează {mbastudies-1-year-mba:plural} De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Feribotul Dobbs Statele Unite ale Americii

MBA de 1 an este un program avansat de studiu pentru studenții care doresc o mai bună înțelegere a managementului afacerilor. Finalizarea programului aprofundat ar putea oferi solicitanților de locuri de muncă un avantaj competitiv pe piață.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Dobbs Ferry este situat în New York. Acesta este înconjurat de două râuri, și anume râul Hudson la vest și Mill River văzut-o pe est.

Contactează Universitățile {mbastudies-1-year-mba:plural} De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Feribotul Dobbs în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Masterat, Feribotul Dobbs, De învăţare la distanţă Filter

Mercy MBA

Mercy College
MBA 1-an
<
Normă întreagă
Engleză
Online

Un Mercy MBA are multe de oferit, potențialul de finalizare de un an cu start turbo unic, opțional GMAT, facultate executivă. Cine vei fi într-un an? Să aflăm.

Citeste mai mult