MBASTUDIES

Vezi {mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Statele Unite ale Potsdam Statele Unite ale Americii

MBA de 1 an este un program avansat de studiu pentru studenții care doresc o mai bună înțelegere a managementului afacerilor. Finalizarea programului aprofundat ar putea oferi solicitanților de locuri de muncă un avantaj competitiv pe piață.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Potsdam, un oraș din New York, Statele Unite ale Americii, este numit după Potsdam, în Germania. Instituții de învățământ superior din oraș oferă 2 ani și 4 programe de grade ani în domeniu diferit. Institutele oferă, de asemenea, instruire avansată în muzică.

Contactează Școli Direct {mbastudies-1-year-mba:plural} Part time în Statele Unite ale Potsdam în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

MBA de un an (rezidențial)

Clarkson University Graduate School
MBA 1-an
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
9&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Obțineți-vă MBA în nouă luni, chiar dacă nu ați făcut niciodată un curs de afaceri. Programul MBA accelerat de la Clarkson începe în luna august. Voi absolvi în luna mai. Sau ...

Citeste mai mult