MBA Antreprenoriat și Inovare

Generalități

Programul de descriere

Baltimore MBA - puternic, flexibil și proiectat de tine.

Universitatea din Baltimore MBA este proiectat cu tine (și angajatorul dumneavoastră) în minte. Aveți opțiunea de a lua cursuri într-o clasă tradițională, online sau ambele - alegerea dvs. Orice ați decide, veți învăța alături de alți studenți care doresc să crească profesional, la fel ca dumneavoastră.

Cerințe de program

36-48 program de credit, inclusiv un Capstone și o alegere de 11 domenii de specializare.

Opțiuni flexibile

Disponibil complet online, într-o clasă tradițională, sau ca o combinație a celor două.

Costurile programului

Taxele de școlarizare sunt de 840 USD pe credit în stat, 1,172 USD în afara statului. Studenții online MBA și rezidenții din regiune plătesc rata in-state.

Depășirea așteptărilor.

Studenții noștri ne spun că depășim așteptările lor în cinci domenii-cheie: dezvoltarea personală, avansarea cunoștințelor / abilităților tehnice, creșterea salariilor, o mai mare vizibilitate la organizații și plasarea locurilor de muncă.

(Sursa: sondajul intern 2016 al studentului actual de MBA)

Acreditarea internațională AACSB vă asigură că vă oferim un program de calitate care vă poate ajuta astăzi - dar în cele din urmă vă oferă cunoștințele și abilitățile pentru mâine.

Antreprenoriat și inovare

Specializarea antreprenorială și inovare vă pregătește să începeți și să gestionați toate tipurile de întreprinderi. Ca parte a acestei specializări, puteți colabora cu inventatori de înaltă tehnologie pentru a lucra la produsele din viața reală. Cursurile subliniază creativitatea, analiza fezabilității, marketingul, finanțarea și proprietatea intelectuală.

Cursuri de specializare (9 credite)

Alegeți 9 credite din următoarele:

Numărul cursuluiCondiție preliminară: ENTR 605 3 ENTR 760 Întreprinderea socială și spiritul antreprenorial

Condiție preliminară: FIN 505 sau cu permisiunea instructorului 3 ENTR 771 Linkul de design / afaceri

Condiție: MKTG 505 sau permisiunea instructorului 3 ENTR 792 Subiecte speciale în spiritul antreprenorial 1.5 ENTR 795 Practica antreprenorială

Condiție preliminară: ENTR 605 3 ENTR 797 Subiecte speciale în spiritul antreprenorial 3 FIN 7703 3 Finanțarea nou-venture

Condiție preliminară: FIN 605 sau FIN 640 3 LEGEA 761 Brevete 3 MKTG 762 Analiza oportunităților de piață

Condiție: MKTG 605 sau permisiunea instructorului 3

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Citește mai puţin