MBA bancar islamic

Generalități

Programul de descriere

Concentrația bancar islamic vă va oferi o înțelegere detaliată a operațiunilor islamice financiare, piețele financiare, legi și regulamente, instituțiile, și a produselor financiare. Programul analizează Shari'ah ca cadrul legii islamice, și modul în care aceasta forme de practici în sistemul bancar și financiar, și oferă și înțelegerea în profunzime a bancare și practicile financiare bazate pe principiile islamice de tranzacționare de Fiqh Al Muamalat. În urma cadrul contabil și audit islamică internațională, programul învață principiile fundamentale și practicile standard de urmat în sectorul bancar și financiar islamic.

  • Va oferim o educație bazată pe curriculum-ul canadian, oferindu-ne de calitate și credibilitate recunoscute pe plan internațional.
  • Ca un portal pentru canadian Învățământului Superior, oferim mai multe opțiuni unice pentru studenții care doresc să studieze sau de cercetare in Canada.
  • Toate programele noastre sunt acreditate de către Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice (MOHESR).
  • Avem o locație convenabilă centrul orasului cu starea de artă academice și facilități de recreere.
  • Oferim un orar flexibil - seara si week-end clase sunt disponibile pentru programele universitare și postuniversitare.
  • Avem un mediu de învățare cu adevărat multicultural, cu studenți din 100 de naționalități.
  • Viză de student este oferit studenților cu normă întreagă.

Începeți Date

Toamna, primavara si vara Pentru mai multe informații cu privire la programele și taxele cu amabilitate să completați formularul de anchetă și vom lua înapoi la tine cât mai curând posibil.

Ultima actualizare Ian 2016

Despre facultate

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Ge ... Citeste mai mult

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Germany. Citește mai puţin