MBA Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA) este cea mai râvnit și recunoscut la nivel internațional gradul postuniversitar de management din lume. Nottingham Business School MBA este conceput pentru a vă pregăti pentru a face față unei game largi de provocări inerente în gestionarea organizațiilor, astfel încât să puteți vedea interconexiunea acțiunilor dvs. Veți dobândi cunoștințele necesare managerilor de rang înalt la nivel strategic de management pentru a vă ajuta să vă ajutați organizația să dezvolte și să își atingă obiectivele strategice.

Pe măsură ce mediile globale devin mai volatile, cererea de manageri experimentați și educați crește. Complexitatea mediului extern și a organizațiilor complexe, adesea dezagregate, necesită mai mulți administratori înțelepți, bine informați și educați din punct de vedere conceptual pentru a face față unei lumi imprevizibile, globale, interconectate de afaceri și management.

Livrată într-un mediu de învățare de clasă mondială de către academicieni și lideri de afaceri recunoscuți la nivel internațional, MBA integrează teoria și practica pentru a vă aduce cunoștințe practice pentru a vă consolida semnificativ cunoștințele manageriale, capacitățile de conducere și înțelegerea afacerii globale.

Prin completarea Nottingham Business School MBA, veți intra pe un grup de management de elită pe piața forței de muncă, care vă va ține departe de competiție.

Ce veți obține de la acest grad?

 • Veți finaliza două proiecte de experiență; unul în Marea Britanie și celălalt pe plan internațional.
 • Vă vom ajuta să dezvoltați cunoștințele, abilitățile și abilitățile necesare pentru a crea și menține practici de afaceri responsabile și eficiente, precum și pentru a dezvolta seturi de minte durabile, pentru a promova conducerea responsabilă și pentru a influența cultura organizațională.
 • Oferim o Pathway personalizată, cu libertatea de a se specializa în domeniile care vă interesează cel mai mult, pentru a vă forma abilitățile și experiențele în jurul carierei pe care o doriți.
 • Dezvoltați-vă cu programul nostru personal, profesional și de dezvoltare a conducerii.
 • Dezvoltați abilități de management la nivel global și vă imersați într-o atmosferă multiculturală, cu o comunitate dinamică de personal și studenți din întreaga lume.
 • MBA este acreditat de Chartered Management Institute (CMI) Nivelul 7 calificare în Management și Leadership. Parteneriatul nostru cu CMI înseamnă că vă veți bucura de calitatea de student gratuit pe durata cursului și pentru primul an de absolvire.
 • Suntem o universitate modernă cu cea mai înaltă clasă pentru cursurile de afaceri și de management din Ghidul universitar complet 2019.

Nottingham Business School se află în 1% din școlile de afaceri din întreaga lume care au acreditare EQUIS și AACSB.

Ce veți studia

La Nottingham Business School, puteți crea o experiență de învățare personalizată, oferindu-vă un grad unic de MBA care vă echipează cu abilitățile de care aveți nevoie pentru cariera pe care o doriți.

module

Semestrul unu

 • Conducerea responsabilă și durabilă
 • Administrarea organizațiilor
 • Gestionarea marketingului
 • Gestionarea persoanelor și organizațiilor
 • Gestionarea finanțelor

Semestrul doi

 • Modul electiv (vezi mai jos)
 • Reînnoirea Strategică și Transformarea
 • Schimbări strategice și consultanță

Semestrul trei

 • Proiect internațional de consultanță
 • Metode de cercetare în afaceri și analiză de date
 • Plasare de lucru plătită (numai pentru ruta pe doi ani)
 • Proiect de cercetare de afaceri

Pe tot parcursul anului veți studia programul de dezvoltare personală, profesională și de lider și dacă veți completa opțiunea de doi ani, veți completa de asemenea o diplomă de plasare în modulul Industrial Experience.

Puteți alege un modul electiv din lista de mai jos:

 • Managementul internațional al resurselor umane
 • Dezactivați creativitatea și inovația
 • Modelarea financiară
 • Operațiuni strategice
 • Evaluarea produselor de investiții
 • Guvernanța corporativă și responsabilitatea
 • Branding și gestionarea reputației corporative
 • Managementul marketingului digital

Metode de evaluare

O parte importantă a procesului de învățare al MBA este evaluarea formală. Una dintre funcțiile evaluării este măsurarea evoluției dvs., dar alte abilități însoțitoare sunt dezvoltate în timpul procesului. Competențele necesare pentru a reuși evaluarea sunt, de asemenea, abilitățile pe care le veți avea nevoie la locul de muncă, cum ar fi conceptualizarea, analiza, argumentele bazate pe dovezi, comunicarea eficientă, prelucrarea informațiilor, lucrul într-o limită prestabilită.

Proiecte de consultanță

O caracteristică unică a Nottingham Business School MBA este oportunitatea de a vă pune în practică abilitățile în timpul a două proiecte hands-on de consultanță în afaceri. Prima, parte a modulului dvs. de schimbare strategică și consultanță, este un proiect de echipă pentru o afacere din Regatul Unit. Al doilea este într-un context internațional, oferindu-vă șansa de a vă internaționaliza experiența și de a vă dezvolta spiritul de afaceri la nivel mondial, abordând în același timp provocări fascinante și reale cu impact critic asupra performanței organizaționale.

Proiectul de consultanță în echipă din Marea Britanie

Veți avea o abordare integrativă și critică, într-o locație din Marea Britanie, pentru a aplica perspectivele și disciplinele acoperite în timpul cursului și pentru a experimenta o perspectivă de management strategic.

De asemenea, veți completa un raport de consultanță și veți da o prezentare oficială a consiliului de administrație. Proiectele au fost finalizate pentru companii precum 3M, Boots, Crucea Roșie, Experian, CISCO și British Telecom

Experiența internațională de consultanță

Acest modul culminează într-un turneu de studiu internațional, care include participarea la ateliere de lucru găzduite de unul dintre partenerii noștri de prestigiu internațional, participarea la vizite în companii și prezentarea organizației dvs. de clienți.

Oportunități de plasare

Puteți alege să adăugați un loc de muncă pe un an, ceea ce face ca MBA-ul dvs. să fie de doi ani. Este o modalitate excelentă de a vă pune în practică procesul de învățare și de a câștiga experiență în lumea reală care îmbunătățește cariera. În fiecare etapă, MBA-ul nostru este informat de nevoile comunității de afaceri globale, datorită a 600 de conexiuni cu organizații progresive, proactive din întreaga lume. Perspectivele, expertiza și oportunitățile de plasare oferă tot ajutorul pentru a ne asigura că absolvenții noștri fac o carieră excepțională în întreaga lume.

Anul dvs. de plasare va dura până la 48 săptămâni (minim 36 de săptămâni). Dacă nu reușiți să vă ocupați de un an întreg, dar ați terminat cel puțin 36 de săptămâni, vă puteți califica pentru o diplomă de plasare în experiența industrială. Dacă faceți o plasare, trebuie să vă ocupați de Proiectul de cercetare de afaceri în semestrul trei

Cum te-ai învățat

Modul în care învățăm

Am dezvoltat un ciclu de învățare bazat pe teorie, practică, experiență și observație, reflecție și îmbunătățire. Deci, nu numai că veți fi învățați cele mai recente strategii, dar și veți avea ocazia de a vă pune în practică procesul de învățare în setările reale de afaceri. Structurăm cursurile noastre pentru a încuraja învățarea constructivă, studiul auto-regizat, gândirea critică și munca în echipă. Veți petrece o mare parte din timpul dvs. în ateliere și tutoriale de grupuri mici, discutând și analizând experiența dvs. în practici și comportamente de afaceri.

Personalizare

Știm că studenții noștri postuniversitari sunt un grup divers, cu niveluri diferite de cunoștințe academice în domeniul lor de studiu ales, medii culturale și educaționale diferite și niveluri diferite de competențe și competențe personale și profesionale. Motivațiile pentru desfășurarea studiilor postuniversitare variază, însă cei doi factori principali, conform Studiului de experiență postuniversitară (2017), par a fi grupați în jurul a două teme principale; "progresul carierei și perspectivele de angajare" și "interesul personal".

La BNS ne străduim să ne asigurăm că acești doi factori motivatori sunt cultivați și, prin urmare, sprijiniți. Studenții noștri sunt încurajați să practice și să dezvolte abilitățile și competențele necesare pentru a reflecta critic asupra învățării lor și asupra capacității lor de a aplica această învățare studiilor lor și problemelor complexe din lumea reală la locul de muncă. Printr-o serie de programe de învățământ și inițiative extra-curriculare, consolidate de sprijinul acordat de medici universitari, NBS oferă tuturor studenților noștri postuniversitare posibilitatea de a participa la o serie de activități, proiecte, evenimente și experiențe provocatoare și unice pentru a permite studenților noștri să reușească un mediu global competitiv și dinamic.

Studiu și susținere

Metodele de predare și învățare sunt centrate pe atelierele interactive care au o natură extrem de participativă și vor folosi studii de caz, discuții, simulări de afaceri și activități de grup.

Interactivitatea este esențială pentru predarea noastră și suntem hotărâți să oferim cursuri care adoptă metode de predare adecvate cohortei studențești și modulelor specifice.

Vă asigurăm că există suport și îndrumare, în special în primele etape ale cursului și perioadele de evaluare, pentru a vă ajuta să vă simțiți confortabil în activitatea de învățare centrată pe student.

Inducţie

Toate cursurile noastre încep cu un program cuprinzător de dezvoltare care vă va ajuta să vă pregătiți pentru studiile și să dezvoltați abilități cheie academice și transferabile. O caracteristică-cheie este un scurt curs de construcție rezidențială, în mod normal în districtul de vârf.

Veți avea, de asemenea, oportunități de a vă întâlni cu membrii echipei de învățământ și cu alți studenți postuniversitari, primiți informații detaliate despre program și obțineți sprijin și îndrumare valoroase din partea bibliotecii, a serviciului de carieră, a biroului internațional și a serviciilor de asistență pentru studenți.

Asistență în limba engleză în limba engleză

Școlile de cursuri de limbă engleză sunt disponibile pentru toți studenții internaționali (non-UE) care studiază cursuri de licență la NTU . Nu există nicio taxă suplimentară pentru aceste clase.

Aflați o nouă limbă

Alături de studiul dvs., aveți, de asemenea, posibilitatea de a învăța o nouă limbă. Programul de limbi străine (ULP) este disponibil tuturor studenților și vă oferă posibilitatea de a învăța o limbă complet nouă sau de a vă îmbunătăți abilitățile pe care le aveți deja.

Învățarea unei limbi noi poate:

 • îmbunătăți abilitățile de comunicare
 • vă îmbogăți experiența atunci când călătoriți în străinătate
 • pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră.

Oferim o experiență mai practică în comparație cu alte școli de afaceri din Marea Britanie. În timpul programului MBA, veți finaliza două proiecte de consultanță - unul în Regatul Unit și unul internațional.

Cariere și oportunități de angajare

La Nottingham Business School, ne concentrăm asupra capacității dvs. de angajare de la începutul studiilor. Vă oferim o experiență de învățare care integrează teoria și practica.

Absolvenții acestui curs au jucat roluri în cadrul sectorului public, privat și al celui de-al treilea, ocupând poziții precum:

 • Controlor financiar
 • Manager de comunicatii
 • Managerul conturilor financiare
 • Consultant
 • Director general
 • Manager de operațiuni

97% dintre absolvenții noștri de studii postuniversitare lucrează sau continuă să studieze în termen de șase luni de la terminarea studiilor (ultimul sondaj 2016-17 privind destinația absolvenților din învățământul superior).

Echipa de angajare

Avem o echipă dedicată de angajare, care nu numai că vă ajută în timpul petrecut cu noi, ci și la următoarea absolvire, vor continua să vă susțină oferindu-vă o serie de servicii care vă vor ajuta să vă începeți cariera.

Echipa noastră de angajați oferă o gamă largă de asistență de la întâlniri individuale cu consultanții special instruiți, până la organizarea de târguri de recrutare și ateliere de formare a abilităților.

Serviciile pe care le furnizează includ:

 • Găsirea destinațiilor de plasare, a stagiilor și a muncii cu fracțiune de normă
 • Ajutându-vă să desfășurați o activitate independentă
 • Sfaturi privind luarea anilor de decalaj și a timpului de expirare
 • Informarea și ajutorul pentru a intra în voluntariat
 • Furnizarea de consultanță privind studiul ulterior.

Puteți alege să adăugați un stagiu de plasare pe un an pentru a vă face un MBA un curs de doi ani. este o modalitate excelentă de a vă pune în practică procesul de învățare și de a obține o experiență valoroasă în lumea reală pentru a vă îmbunătăți cariera.

NTU este clasat pe locul 16 în ansamblu și pe al 18-lea pentru Business, Management și Marketing în tabelele Ligii Universității Guardian 2019.

Cerințe de intrare

Regatul Unit

Vei avea nevoie:

 • o diplomă de licență (2,1 sau mai mult) sau o calificare profesională sau academică echivalentă
 • o perioadă de experiență profesională care include responsabilități operaționale - minimum trei ani, de preferință cinci
 • două referințe academice sau profesionale.

În situații excepționale, solicitanții fără diplomă vor fi luați în considerare dacă pot demonstra în declarația lor personală că au ocupat o poziție de conducere superioară, gestionând persoane și bugete, timp de mai mult de opt ani.

Internaţional

Vei avea nevoie:

 • o diplomă de licență (2,1 sau mai mult) sau o calificare profesională sau academică echivalentă
 • o perioadă de experiență profesională care include responsabilități operaționale - minimum trei ani, de preferință cinci
 • două referințe academice sau profesionale.

Limba engleză

Dacă engleza nu este prima ta limbă, trebuie să ne arătăm că abilitățile tale lingvistice sunt suficient de puternice pentru un studiu academic intensiv. De obicei, solicităm un test IELTS și acceptăm câteva teste alternative în limba engleză.

 • Pentru un masterat de 1 an veți avea nevoie de un ansamblu de 6,5 grade, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.
 • Pentru masteranzii de 2 ani veți avea nevoie de un ansamblu de 6,5 grade, cu un minim de 6,0 în vorbit și de ascultare și de 5,5 în citire și scriere.

Cum să aplicați

Sunteți gata să vă alăturați?

Urmați acești pași simpli:

 • Înregistrați-vă ca un nou solicitant și creați un cont utilizând portalul solicitantului dvs. - nu vă faceți griji că nu va fi nevoie să completați cererea dvs. dintr-o dată, puteți reveni la aceasta pentru a vă menține detaliile în siguranță.
 • Completați și depuneți cererea - asigurați-vă că ați verificat toate informațiile, cum ar fi cerințele de intrare, înainte de a le trimite.
 • Urmăriți progresul aplicației dvs. - puteți face acest lucru conectându-vă la portalul de aplicații.
 • Verificați oferta dvs. - Atâta timp cât ați furnizat toate informațiile de care avem nevoie, vom încerca să luăm o decizie cu privire la cererea dvs. în decurs de cinci până la zece zile lucrătoare. Cu toate acestea, acest lucru poate dura mai mult și ar trebui să acordați cel puțin trei săptămâni pentru a lua o decizie.
 • Acceptați oferta dvs. în termen de patru săptămâni - Amintiți-vă că competiția pentru locații este ridicată și dacă nu acceptați oferta dvs. în termen de patru săptămâni, aceasta poate să cadă. După opt săptămâni, acesta va fi retras automat.
 • Faceți cunoștință cu condițiile ofertei dvs. (dacă aveți) - Încărcați toate documentele necesare pentru a îndeplini condițiile ofertei dvs. utilizând secțiunea Documentele mele din Portalul solicitantului.

Nu vă faceți griji dacă așteptați rezultate - vă recomandăm să aplicați acum și apoi să le adăugați la portalul dvs. de aplicații odată ce acestea sosesc.

Taxe și finanțare

Taxele de curs pentru intrarea în anul 2019 nu au fost stabilite încă, dar mai jos sunt taxele de intrare din septembrie 2018 ca ghid:

 • Un an (cu normă întreagă): 16.500 £
 • Doi ani (cu plasare) *: 17.885 £ (16.500 £ în primul an și 1.385 £ în anul doi)

* Vă rugăm să rețineți că, dacă aveți în vedere un curs care durează mai mult de un an, taxa de școlarizare menționată este pentru primul an de studiu. Taxa de curs pentru al doilea an poate face obiectul unei revizuiri anuale.

97% dintre absolvenții noștri de studii postuniversitare lucrează sau continuă să studieze în termen de șase luni de la terminarea studiilor (ultimul sondaj 2016-17 privind destinația absolvenților din învățământul superior).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating ... Citeste mai mult

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating business education. We provide a personalised, experiential learning experience full of opportunities that will enhance your career and future prospects. Whether you want to study for a Bachelor’s degree, a Master's, or MBA we have the right course for you and an expert faculty to help meet your needs. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited