MBA Business Administration

Generalități

Programul de descriere

O calificare MBA continuă să fie calificarea principală pentru studenții de afaceri post-universitari care doresc să crească cunoștințele de subiect, să construiască un portofoliu de abilități de management și să îmbunătățească perspectivele de carieră viitoare într-o arena competitivă și din ce în ce mai globală.

Suita MBA constă din trei rute (a se vedea mai sus), toate cuprinzând trei subiecte de bază, care oferă fundamentul unei afaceri de succes, și anume strategie, finanțe și leadership.

În plus, există rute opționale care oferă oportunități de selectare și includ practica transnațională de afaceri pentru a reflecta creșterea și dezvoltarea globală și preocupările de mediu care au un rol din ce în ce mai mare în raportarea corporativă și în procedurile de afaceri.

Alte opțiuni includ subiectul relativ nou al managementului activelor, care acoperă gestionarea ciclului de viață a activelor și este o funcție cheie în planificarea și întreținerea unei afaceri înfloritoare. Riscul este o preocupare vitală atunci când evaluați și luați decizii de afaceri și reprezintă o opțiune suplimentară. În cele din urmă, opțiunea de schimbare și inovație creativă utilizează o gamă largă de abordări care sunt utilizate pentru continuitatea, creșterea și relevanța activității pentru piață.

Caracteristici cheie ale cursului

 • E timpul tău să te concentrezi asupra abilităților de dezvoltare a carierei și cunoștințelor într-un mediu de susținere.
 • Modulele MBA sunt aliniate la Cadrul de Competență al Institutului Directorilor, care cuprinde o serie de abilități, cunoștințe și seturi de minte.
 • Modulul Managementul activelor este aliniat la cadrul de calificare al Institutului de gestiune a activelor.
 • Acces la o rețea de manageri de afaceri aspiranți din diverse sectoare și organizații.
 • Oportunitatea de a participa la Universitatea Wrexham Glyndŵr la evenimente legate de afaceri în campus.
 • Elementul de cercetare al programului permite studenților să identifice, să investigheze, să analizeze și să propună soluții solide în legătură cu o problemă de afaceri.
 • Predarea este interactivă și, acolo unde este posibil, se bazează pe probleme de afaceri contemporane pe tot parcursul programului.

Ce vei studia?

Programul este livrat printr-o serie de șase module specifice subiectului predat pe parcursul a două trimestre, subiectele sunt prezentate în prezentarea de ansamblu a secțiunii programului și sub-secțiunea intitulată Specificația programului. În timp ce există un element teoretic în cadrul fiecărui modul, accentul este pus pe probleme de afaceri contemporane și probleme pentru a oferi studii de caz și oportunitatea unei dezbateri critice pentru a spori cunoștințele și aplicarea practică.

De asemenea, studenții studiază metodele de cercetare și depun o propunere de cercetare la sfârșitul trimestrului doi. Studenții sunt încurajați să selecteze un subiect de cercetare cu caracter contemporan, legat de afaceri și management, care are valoare potențială și relevanță pentru aspirațiile viitoare ale carierei. În al treilea semestru, studenții completează o disertație care implică un element de cercetare și participarea la o serie de ședințe de supraveghere organizate individual.

Livrarea programului full-time este programată pe parcursul a două zile pe săptămână, ceea ce oferă flexibilitate studenților care lucrează și pot fi finalizate pe o perioadă de 12 luni, cu condiția să se înregistreze progrese satisfăcătoare prin livrarea modulară.

Traseul nostru part-time extinde programul la doi ani și necesită prezență pentru o zi pe săptămână în timpul săptămânilor de predare. Studenții cu normă întreagă și cu jumătate de normă vor fi învățați împreună pentru a spori bogăția mediului de învățare în mai multe domenii, incluzând oportunitățile pentru crearea de rețele, comunicarea și munca în grup.

De obicei, studenții trebuie să participe la un bloc de trei ore pe săptămână dedicat fiecărui modul. Acesta va consta dintr-o prelegere și un tutorial pentru a permite dezvoltarea și aplicarea abilităților. Majoritatea modulelor au două evaluări pe care studenții vor trebui să le completeze pentru a progresa prin program.

Module de bază și opționale

 • Implementarea strategiilor (nucleu)
 • Comunicații integrate (Core)
 • Teme de leadership contemporan (nucleu)
 • Informații financiare, informații de afaceri (nucleu)
 • Schimbare creativă și inovație (nucleu)
 • Accentuarea mediului (opțional)
 • Evaluarea riscurilor și deciziilor (opțional)
 • Metode de cercetare și disertare (nucleu)

Cerințe de intrare și aplicare

Intrarea minimă este o clasă de licență 2: 1.

Solicitanții, care nu îndeplinesc Universitatea cu o diplomă de licență 2: 1, vor fi evaluați individual prin interviu. Experiența de muncă relevantă va fi luată în considerare la evaluarea solicitanților fără o diplomă de licență.

Pentru toți candidații de succes, se va pune accentul pe nevoia de a lucra intens și constant pe tot parcursul cursului, cu un angajament de participare mare și de îndeplinirea tuturor termenelor.

Limba engleză

În plus față de cerințele de intrare academică, toți solicitanții a căror prima limbă nu este engleza / galeza necesită un test de limbă engleză securizată (SELT) aprobat de UKVI, obținând un scor general de 6,5, fără o componentă sub 6,0.

Solicitarea cursului

Dacă faceți o cerere ca student la domiciliu sau în Uniunea Europeană, ar trebui să faceți cererea electronialt = "prin intermediul formularului de cerere direct.

O versiune pe hârtie este disponibilă la cerere de la echipa de admitere și solicitări.

Dacă candidați ca student internațional, ar trebui să faceți cererea prin intermediul sistemului nostru de aplicații online, Centurus.

Veți putea, de asemenea, să urmăriți starea cererii dvs. și să primiți scrisoarea de ofertă și scrisoarea CAS.

Dacă aveți întrebări sau doriți informații suplimentare despre acest curs, cerințele de intrare sau procesul de cerere, vă rugăm să ne contactați.

Evaluare și predare

Modulele predate vor fi evaluate în principal prin sarcini individuale sau de grup. Cu toate acestea, mai multe module au o examinare ca parte a procedurii de evaluare. Trebuie să treceți toate modulele pentru a obține 120 de credite și a progresa la etapa de disertație.

Pentru a primi MBA, finalizarea cu succes a disertației este necesară și 180 de credite obținute. Vi se va cere să vă prezentați disertația în toamnă, după o evaluare din luna mai. După progres, la etapa de disertație, vi se va aloca un supraveghetor pentru a vă sfătui cu privire la construcția și evoluția disertației.

Perspectivele de carieră

Direcția de carieră a studenților MBA este atât diversă, cât și specializată, cu toate acestea, rolurile care necesită o planificare eficientă și realizarea de proiecte sunt puternic evidențiate, împreună cu responsabilități sporite și conducerea unei echipe sau a unui grup în care abilitățile de conducere și luarea deciziilor sunt clar necesare. Alte roluri pot fi concentrate mai mult pe un specialism precum resursele umane, marketingul și finanțele și contabilitatea.

Studenții trecuți au devenit manageri de operații, manageri slabi, manageri de proiect într-o serie de domenii, manageri de resurse umane și manageri de marketing. Această listă nu este exhaustivă.

Cariera și zona de la Universitatea Wrexham Glyndŵr este acolo pentru a vă ajuta să luați decizii și să planificați următorii pași spre un viitor luminos. De la găsirea unui loc de muncă sau studiul suplimentar până la rezolvarea intereselor, abilităților și aspirațiilor dvs., acestea vă pot oferi informațiile, sfaturile și îndrumările experților de care aveți nevoie.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Citeste mai mult

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Citește mai puţin