Citește Descrierea Oficială

Extindeți-vă expertiza în timp ce lucrați

În colaborare cu PAREXEL International IUBH oferă acum un nou program MBA "Clinical Research Management".

Această certificare profesională de 6 semestre utilizează învățarea combinată și la fața locului cu experți din industria PAREXEL International. Certificatul de studii postuniversitare în Managementul Clinic de Cercetare oferă cunoștințe aprofundate și informații despre industria de cercetare clinică, de la descoperirea de droguri la cerințele de reglementare și managementul datelor. Programul nostru îmbină teoria cu practica și folosește studii de caz autentice pentru a asigura învățarea eficientă și aplicarea imediată la locul de muncă. Absolvenții sunt calificați pentru managementul serviciilor farmaceutice și medicale.

Fapte

Care sunt perspectivele profesionale ca manager de cercetare clinică?

Directorii de cercetare clinică sunt responsabili de organizarea, coordonarea și desfășurarea studiilor clinice, precum și de legătura cu clienții externi, cu comitetele și partenerii oficiali. Cercetarea farmaceutică și medicală este o industrie de mare importanță economică, fiind în același timp foarte reglementată. Prin urmare, aceasta generează o cerere ridicată de experți care combină un mediu farmaceutic cu competențe micro și macroeconomice.

Programul MBA Clinical Research Management oferă oportunități de carieră interesante la nivel de intrare și management pentru un grup țintă diversificat:

  • Viitori manageri de conducere în managementul serviciilor farmaceutice sau medicale
  • Biologi sau sunt oameni de știință care doresc să se specializeze în acest domeniu special sau aspiră la o poziție în management
  • Profesioniști în domeniul farmaceutic sau medical care se străduiesc să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul cercetării farmaceutice și al gestionării serviciilor

De învățare la distanță MBA la IUBH vă pregătește perfect pentru rolul dvs. de manager - prin transmiterea de cunoștințe de ultimă oră, subliniind aplicarea practică și concentrându-se pe obiective clare. Partile de participare la cursul organizat de PAREXEL International va ofera posibilitatea de a aplica continutul cursului direct in contextul real al companiei.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la IUBH University of Applied Sciences »

Ultima actualizare May 8, 2018
Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
6 semestre
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019