Read the Official Description

Prezentare generală a programului

Tranziţie a economiei mondiale faţă de adoptarea mecanismului de piaţă şi globalizarea presupune crearea escaladarea de oportunităţi suplimentare pentru absolvenţi de facultate tineresc, ambiţios şi cunoştinţe. Prin urmare, importanţa de management ca o disciplină academică şi cariera profesională ar trebui să fie subliniat.

Internaţional de Management (IM) ofera un program cuprinzător şi de gradul de conducere flexibile. Elevii dezvolta o gamă largă de abilităţi de afaceri şi să înveţe conceptele necesare pentru a gestiona în mod eficient diferite zone funcţionale ale unei companii. Programul încurajează o înţelegere pentru interdependenţele de deciziile companiei şi modul în care valoarea poate fi creată prin aceste decizii.

Programul de IM (IM) are, de asemenea, o puternică bază în managementul tehnologiei. Stuttgart este bine cunoscut ca una dintre regiunile cele mai importante high-tech din Europa, cu companii precum DaimlerChrysler, Bosch, Trumpf şi Hewlett-Packard sediul aici.

Programul de chat este conceput pentru viitori lideri pe pieţele afaceri la nivel mondial. Promotia va fi capabil să ia decizii informate în medii complexe internaţionale şi să comunice cele mai eficiente tehnici de management şi aplicaţiile lor. În plus, ei vor avea posibilitatea de a muta efort între diferite zone funcţionale ale unei companii.

Structura programului

Structura generală a gradului necesită finalizarea cu succes a 20 de cursuri în patru termeni. Concentraţia în Internaţional de Management este format din douăsprezece cursuri în management avansat de la programul de MBA general, şase module internaţionale de gestionare şi două cursuri electivă. Modulele electivă pot fi selectate dintr-o gamă de opţiuni.

Pe tot parcursul programului, elevii de asemenea, realizarea de proiecte în cadrul companiei industrie sub îndrumarea unui antrenor facultate şi manager de companie. Proiect în cadrul companiei (teza de master) este un element piatra de hotar a programului de MBA SIMT, provocatoare studenţii să se integreze aspectele legate de teoria şi practica de management, pentru a analiza aspecte-cheie reprezentat de o organizaţie gazdă şi de a dezvolta recomandare de sunet şi originale pentru acţiune. Elevii, în echipe de până la cinci, sunt amestecate cu privire la origini naţionale şi experienţa anterioară pentru a se asigura expunerea cross-culturale şi de formare în munca de proiect lor.

Pe parcursul studiilor universitare, studenţii pot lua, de asemenea, lecţii de germană şi cursuri de studiu european.

După finalizarea cu succes a semestrului al patrulea, stagii opţional va oferi studenţilor cu experienţă practică în care lucrează pentru o companie de până la patru luni.

Internaţional de Management Cursuri de concentrare disponibile

  • Proiectarea International Corporation
  • International Managementul Resurselor Umane si etica in afaceri
  • Managementul schimbării
  • Multinaţionale Strategia
  • International Business
  • Global Sourcing

Program taught in:
Engleză

See 4 more programs offered by SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 semestre
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019