MBA constructii guvernanță corporativă

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

MBA Corporate Construction Management

UNF_Header

să pună în aplicare cunoștințele tehnice în succesul Adaptate expertiza de management economic pentru industria construcțiilor

Cerințele privind managerii din industria de construcții sunt din ce în ce mai exigente și mai complexe. În plus față de abilitățile economice, juridice și organizatorice de cunoștințe tehnice, precum și abilități de conducere și de management sunt esențiale pentru succesul de durată. De gestionare a programului de master calificat ingineri constructori si arhitecti pentru achiziționarea de roluri de management în industria construcțiilor. profesioniști cu experiență și directori de a da prelegeri, studii de caz interdisciplinare și lucrul în grup cu cunoștințele și instrumentele necesare în domeniile de control, finanțe și managementul riscului, juridic, strategie de dezvoltare, comunicare, tehnici de negociere, conducere și multe altele

Conținut și obiectivele cursului

Dezvoltarea abilităților de management

Primul grad universitar ingineri si arhitecti civile calificați, în special pentru operațiunile tehnice de construcție, adică pentru proiectarea, planificarea și construcția de lucrări. În practică, însă, ei au de multe ori să preia sarcinile de management - gestionarea unui șantier de construcții, un grup, un departament, un birou sau gestionarea proiectelor complexe. Acest lucru necesită management al cunoașterii, în scopul de a lua în considerare interdependența de aspecte tehnice la cadre juridice și consecințele economice în mod corespunzător. Implementarea cu succes a cunoștințelor necesită abilități de comunicare, persuasiune, rezolvarea conflictelor și conducere.

Dobândirea de cunoștințe multidisciplinară

Factori de succes și modele de afaceri în industria construcțiilor sunt supuse la schimbările ce în ce mai rapide. Robinet pentru constructii pe clasic, contractori, noi activități de afaceri. Acest lucru nu numai tehnologie și lanțuri de proces, dar de asemenea, gestionarea organizarea, controlul, managementul financiar, dezvoltarea strategiei și a riscurilor cu noi provocări. Abilitățile de conducere în industria construcțiilor de astăzi necesită o completare a know-how-ul tehnic prin competențe economice, juridice și organizatorice. aptitudini comerciale și tehnice trebuie să se integreze în continuare, care necesită abilități la o abordare mai holistică.

Obiective ale programului "Structura de guvernanță corporativă" este transferul de abilități de management și multi-maturare de cunoștințe pentru ingineri și arhitecți. Acesta este studiul se pregătesc să ia cu privire la funcții de răspundere în industria construcțiilor.

Procedura de studiu, Perioada & SPO

Cursul este format din două blocuri compacte prezenței de șase săptămâni, care au loc în ianuarie / februarie a fiecărui an. După o perioadă de examene susținute de auto-studiu în mai / iunie va avea loc în contextul evaluării și examinării seminar. Al doilea bloc este un week-end în aer liber înainte în luna septembrie.

Cele două blocuri de prezență tezei urmează. Se eliberează în termen de cel mult trei luni de la finalizarea tuturor examinărilor profesionale. Cu teza de masterat termen de șase luni vorzuschlagendes de obiectul participant să structureze dintr-un studiu folosind metode științifice și de a rezolva. Am recomanda pentru a alege o conexiune subiect cu activitățile profesionale ale participantului, astfel încât soluțiile pot fi folosite la locul de muncă, care facilitează, de asemenea, cel mai mare sprijin din partea angajatorului.

ori de curs (de obicei)
Luni 09:45 la 17:45
Marți până joi 8:00 la 17:45
Vineri 08:00 17:15 în circumstanțe speciale, ocazional, sâmbăta pot fi adăugate în timpul fazei rezidențiale.

Tailor-made pentru industria construcțiilor

obicei
Cursul este pentru un public precis localizat personalizat. Deschis pentru absolvenții unui program de studii de inginerie legate de construcție sau de arhitectură. Diferitele discipline și sarcinile de management, prin urmare, nu sunt generale, ci sa concentrat asupra condițiilor și evoluțiile din industria construcțiilor și a bunurilor tratate.

Compact și o parte
O caracteristică specială a programului este organizarea temporală în două blocuri compacte de șase săptămâni, în ianuarie / februarie și una aranjată între week-end proiect două blocuri în luna septembrie. Această structură este dovedit optimă concentrându-se asupra industriei și proiect de lucru specifice multor participanți. Studiile pot part-time ca. doi ani pentru a finaliza și poate fi integrat perfect în viața profesională.

imersiune totală și învățare eficientă
Comparativ cu mai mult timp fragmentat concepte de studiu, blocurile compacte permit șase săptămâni, o "dezangajare mentală" de ocupație și o imersiune intensă în substanța. Acest lucru mărește eficiența învățării și promovează formarea de grupuri în rândul participanților cu efecte pozitive asupra schimbului, de asemenea, printre participanți, care provin din diferite zone ale industriei de construcții. In plus, conceptul de economisire a timpului și a cheltuielilor de deplasare. Participanții provin din toată Germania; în mod regulat, avem și participanți care zboară spre blocuri din străinătate (de exemplu Nigeria, Canada, Rusia).

orientată spre practică
Majoritatea lectori sunt lideri din industria construcțiilor, specialist în dreptul construcțiilor din firme de avocatură, experți din profesii bauberatenden și antrenor profesionist de comunicare. Studiul este caracterizat prin diversitatea medierii predării. Utilizarea mijloacelor de informare moderne, o proporție mare de metode de seminar de predare și studii de caz practică relevantă se bazează pe învățătura. Folosind exemple din realitatea corporativă sunt elaborate de către participanți soluții pragmatice cu relevanță practică imediată. Din moment ce toți participanții au o experiență profesională, pe care le iau, de asemenea, beneficiază de un dialog reciproc și schimb de experiență.

Cerințele de admitere

Cerința de admitere este o primă diplomă (studii de exemplu, licență sau diplomă), într-un curs de inginerie legate de construcție sau de arhitectura precum și cel puțin un an de experiență. În cazul dobândit în alt mod de aptitudini pentru studiul solicităm clearance-ul personalizat cu Academia de la Universitatea Biberach.

Taxa de studiu

Taxa pentru Programul de Master este 11.500, - EUR și este fără TVA. Aceasta include taxa de înscriere de 350, - EUR, taxa pentru ambele blocuri intensive și toate documentele și evaluările, inclusiv teza de master. De asemenea, incluse sunt băuturi și gustări în timpul pauzelor de cafea, un eveniment de networking cu toți participanții și mese la sfârșit de săptămână în aer liber.

Cerere

În calitate de participant la programul de studii de MBA Construction Management stabilit examene la Universitatea de Stat din Biberach, să aibă un grad de MBA recunoscut-stat, care deschide accesul la cariera serviciului public superior. Vă înregistrați ca studenți externi și o parte este însoțit la admitere la examenul extern de la Biberach Universitatea de aplicare.

Formularul de inregistrare semnat, inclusiv termenii și condițiile semnate și cererea de admitere la examenul extern (. Formularele de înregistrare pot fi descărcate prin intermediul link-ul de pe partea dreaptă) sunt însoțite, de asemenea:

  • curriculum vitae
  • copii legalizate ale certificatului de studii universitare
  • și certificatul universitar
  • fotografie
  • scrisoare de motivare, cu o scurtă prezentare a timpului planificat concilierea vieții de studiu și de muncă (de exemplu, prin vacanță / scutire) și nivelul de competență în limba engleză

Cererea trebuie să fie trimise la:
Academia de la Universitatea Biberach
Postfach 1260
88382 Biberach Numărul participanților este limitat. Decisiv pentru aprobarea este ordinea de primire a cererilor. Simțiți-vă liber să ne trimiteți cererea prin e-mail pentru o evaluare preliminară informală în ceea ce privește respectarea cerințelor de admitere. De asemenea, părțile interesate au posibilitatea, în timpul blocurilor participa la Biberach cursuri individuale și schimbul de personal cu investigator principal si participanti. Vă rugăm să sunați pentru o programare la Academia de la Universitatea Biberach.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Citeste mai mult

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Citește mai puţin
Biberach , Ulm , Londra , Zurich + 3 Mai mult Mai Puțin