MBA de management general

Generalități

Programul de descriere

Concentrația Management General vă va ajuta să dezvolte abilitățile de bază și competențelor profesionale să-și asume roluri de conducere sau de conducere în sectorul public sau privat. Programul se concentrează pe teorii, funcțiile și implicațiile tehnici de management, precum și principiile și etica bun management. Ea consideră o serie de abordări științifice de luare a deciziilor bazate pe considerente cantitative, economice și operaționale, și vă oferă instrumentele necesare pentru a dezvolta evaluarea și implementarea inițiativelor strategice pentru creșterea avantaj competitiv.

  • Va oferim o educație bazată pe curriculum-ul canadian, oferindu-ne de calitate și credibilitate recunoscute pe plan internațional.
  • Ca un portal pentru canadian Învățământului Superior, oferim mai multe opțiuni unice pentru studenții care doresc să studieze sau de cercetare in Canada.
  • Toate programele noastre sunt acreditate de către Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice (MOHESR).
  • Avem o locație convenabilă centrul orasului cu starea de artă academice și facilități de recreere.
  • Oferim un orar flexibil - seara si week-end clase sunt disponibile pentru programele universitare și postuniversitare.
  • Avem un mediu de învățare cu adevărat multicultural, cu studenți din 100 de naționalități.
  • Viză de student este oferit studenților cu normă întreagă.

Începeți Date

Toamna, primavara si vara Pentru mai multe informații cu privire la programele și taxele cu amabilitate să completați formularul de anchetă și vom lua înapoi la tine cât mai curând posibil.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Ge ... Citeste mai mult

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Germany. Citește mai puţin