MBA de management imobiliar internațional

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Managementul MBA Internațional Imobiliare

MBA_IIM

Cursul Internațional de Management Real Estate, programul de master în primul rând pentru industria de imobiliare din Germania (din 2002), prevede cuprinzătoare know-how profesional pentru juniori și directori de industria imobiliara, cu un accent pe bunuri imobiliare comerciale. El este un generalist creat cu scopul de a oferi participanților care sunt deja experți în domeniile lor respective o imagine în alte discipline și pentru a face contextul general în mod clar - o condiție importantă pentru responsabilitățile de management și de conducere. Acest lucru se face atât lectori de top-calificat de practici și prin munca de proiect interdisciplinar în echipe în domeniul dezvoltării de proiecte, investiții, active și management de portofoliu.

Solicitanții care nu au un prim grad, au posibilitatea de a dobândi la Academia de Hochschule Biberach titlul internațional economist imobiliar.

Conținut și obiectivele cursului

Luate literal internaționalitatea
În programul nostru de master internaționalitate este luat literal cu organizatorii din trei țări și un curs de studiu transfrontalier! La o săptămână de la Zurich și trei săptămâni de la Londra - în mijlocul metropolei să fie în curs de dezvoltare interesante.

Cele mai bune practici la nivel internațional
Expertiza la nivel internațional este un factor de succes, ca mai multe companii imobiliare sunt de operare la nivel transfrontalier. De asemenea, în Germania sunt supuse profesionalizarea crescândă a industriei imobiliare și dezvoltarea a numeroase influente de la alte metode, în special anglo-saxon-piețele imobiliare. Acest lucru este evident mai ales în evaluarea calcul randament, finanțare sau în căutarea de noi strategii de investiții. Expertiza la nivel internațional este necesar nu numai pentru tranzacții internaționale, dar oferă, de asemenea, o platformă valoroasă pentru dezvoltarea creativă a propriului lor profesionalismul și capacitatea de a examinare critică atât convenționale și mai nou decât abordări.

O abordare holistică, concentrându-
Înțelegerea nu numai că a compara este motto-ul nostru - imersiune mai profundă, în țările selectate, mai degrabă decât juxtapunere selectivă a multor țări. Pentru că este doar în evaluarea interacțiunea contextul unei țări cu condițiile predominante în metodele de afaceri imobiliare deschide o abordare matură a fezabilității și favorabilitate de alte abordări pentru practica lor profesională. Cine are acest proces pentru doar două țări au trecut prin sau trăit are cea mai bună fundație pentru a înțelege despre ultima motivată în practică în alte țări.

O descriere detaliată a conținutului fiecărui modul poate fi găsit în programul de broșură gradul sau datele / scurgere de pe partea dreaptă.

Procedura de studiu, Perioada & SPO

Studiul include o perioadă de 13 luni, aproximativ 11 săptămâni de timp de la 5 blocuri, și de auto-studiu sprijinit. Punerea în aplicare în blocuri pot participa la chiar și cu sosire a continuat. Astfel, ratele stabilite întotdeauna constă dintr-o structură internațională a participanților din diferite piețe și domenii imobiliare, ce discuții valoroase și experiență permite, mai ales că toți participanții au o experiență profesională. Structura blocului permite, de asemenea, un proces de învățare mult mai intensă și eficientă, decât este posibil în evenimente de week-end.

ori de curs (de obicei)
Luni 09:45 la 17:45
Marți până vineri 8:0 - 05:45
Sâmbăta 08:00 13:00, la seminariile de evaluare vor avea loc examene și prezentări de proiecte.

Cerințele de admitere

Acest lucru necesită o diplomă de la o universitate, colegiu sau colegiu profesional (in special economie, bauorientierte și studii jurisprudențiale). Candidații trebuie să aibă cel puțin un an de experiență în domeniul imobiliar și construcții industrie.

În cazul în care aptitudinea altfel dobândită pentru studiu este posibilitatea de a dobândi titlul de "International Real Estate Economist". Ne cerem scuze pentru clearance-ul personalizat cu cercetătorul principal.

Taxa de studiu

Taxa pentru Programul de Master este 18.500, - EUR și este fără TVA. Aceasta include taxa de înscriere de 350, - EUR, taxa pentru toate cele cinci blocuri de studiu și toate documentele și evaluările, inclusiv teza de master. De asemenea, incluse sunt băuturi și gustări în timpul pauzelor de cafea și o cină cu toți participanții.

Cerere

În calitate de participanți la Managementul MBA Internațional Real Estate stabilit examene la Universitatea de Stat din Biberach, să aibă un grad de MBA recunoscut-stat, care deschide accesul la cariera serviciului public superior. Vă înregistrați ca studenți externi și o parte este însoțit la admitere la examenul extern de la Biberach Universitatea de aplicare.

Formularul de inregistrare semnat, inclusiv termenii și condițiile semnate și cererea de admitere la examenul extern trebuie să fie însoțită de:

  • curriculum vitae
  • copii certificate ale certificatului de studii și de certificatul universitar
  • fotografie
  • scrisoare de motivare, cu o scurtă prezentare a timpului planificat concilierea vieții de studiu și de muncă (de exemplu, prin vacanță / scutire) și nivelul de competență în limba engleză.

Cererea trebuie să fie trimise la:
Academia de la Universitatea Biberach
Postfach 1260
88382 Biberach Numărul participanților este limitat. Decisiv pentru aprobarea este ordinea de primire a cererilor. Simțiți-vă liber să ne trimiteți cererea prin e-mail pentru o evaluare preliminară informală în ceea ce privește respectarea cerințelor de admitere. De asemenea, părțile interesate au posibilitatea, în timpul blocurilor participa la Biberach cursuri individuale și schimbul de personal cu investigator principal si participanti. Vă rugăm să sunați pentru o programare la Academia de la Universitatea Biberach.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Citeste mai mult

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Citește mai puţin
Biberach , Ulm , Londra , Zurich + 3 Mai mult Mai Puțin