MBA Dual UoR - MSc în Management Internațional

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Deveniți un schimbător de jocuri!

Alăturați-vă nouă în sesiunea noastră de informații online - Înregistrați-vă acum!

Calificare dublă pe campus

În timp ce finalizează programul MBA al EU Business School în campusurile noastre din Barcelona, Geneva, Montreux și online, studenții cu mai puțin de doi ani de experiență profesională au posibilitatea de a obține o a doua calificare distinctă, o diplomă acreditată de stat în Marea Britanie. Studenții care aleg această opțiune de dublă calificare absolventă cu un masterat în management internațional de la Universitatea din Roehampton (UoR) din Londra, în plus față de diploma lor privată de MBA de la EU Business School Elveția, care este acreditată internațional de ACBSP, IACBE, IQA și certificată de eduQua .

Ambele calificări pot fi obținute într-un an de studiu cu normă întreagă. Cu toate acestea, oferim de asemenea o opțiune de doi ani, cu jumătate de normă, pentru profesioniștii care doresc să continue să se concentreze asupra carierei lor, în timp ce își perfecționează setul de competențe.

Cunoștințele și abilitățile dobândite în cadrul programului de Master în International Management vor oferi o bază solidă pentru carierele din toate sectoarele. Veți învăța elementele cruciale ale afacerii și ale managementului în timp ce dezvoltați cunoștințele necesare pentru desfășurarea problemelor de afaceri la scară internațională, negociază fusurile orare, culturile și limbile.

116213_Capture4.PNG

O calificare oficială suplimentară

Universitatea din Roehampton din Londra este o universitate publică recunoscută de stat. Acesta respectă standardele stabilite de Agenția britanică de asigurare a calității pentru învățământul superior (QAA). A fost numită cea mai intensivă universitate din Marea Britanie.

 • Durata: Două semestre / un an (112 credite)
 • Locații: Barcelona, ​​Geneva, Montreux, Online
 • Limba de predare: engleză
 • Data de începere: octombrie / ianuarie / martie
 • Admitere: pe tot parcursul anului
 • Taxa totală: 24.650 € Barcelona; CHF 41.600 Geneva și Montreux; 21.200 € online

Gradul a fost acordat

 • O diplomă de MSc acreditată de stat din Marea Britanie, acordată de Universitatea din Roehampton din Londra
 • O diplomă privată de la EU Business School Elveția, care este acreditată la nivel internațional de către ACBSP, IACBE, IQA și certificată de eduQua

Procesul de admitere

Înțelegem că alegerea unui program de master care îți îndeplinește obiectivele profesionale în timp ce îți îndeplinești obiectivele educaționale este un proces care necesită multă cercetare și deliberare. Echipa noastră de admitere este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau întrebări. Vă încurajăm, de asemenea, să aflați mai multe despre noi, vizitând campusurile noastre, întâlnind studenții noștri actuali și participând la cursuri și sesiuni de zi deschisă.

 • Completați și trimiteți formularul de solicitare
 • Primiți instrucțiuni suplimentare
 • Trimiteți documentele suplimentare
 • Primiți confirmarea înscrierii
 • Începeți studiile cu UE!


cerinţe

Cerințe de admitere: *

 • 1 copie certificată de diplomă de licență și transcrieri
 • Dovada nivelului de limba engleză: Scorul TOEFL 89 (bazat pe internet), 233 (bazat pe calculator); IELTS 6,5; CAE C1 cu un scor minim de 176; Scor PTE 59; Engleză nativ sau echivalent

Candidații care doresc să candideze pentru calificarea dublă MBA în Elveția și Barcelona sau pentru programul MBA din München trebuie să aibă 2 ani de experiență profesională în plus față de cerințele enumerate mai sus.

Solicitanții trebuie, de asemenea, să îndeplinească una dintre următoarele:

 • O GPA de 3,0 pe o scară de 4,0
 • Un scor satisfăcător pe GMAT sau GRE
 • Un interviu cu decanul academic

* Elevii care nu îndeplinesc aceste criterii vor avea un interviu cu comitetul de admitere și vor fi considerați pe bază de merit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați departamentul de admitere din campusul ales.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In ad ... Citeste mai mult

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In addition to small, dynamic classes offered in English, EU students also enjoy a global environment while getting the best of both North American and European academic curricula. Citește mai puţin
Barcelona , Geneva , Montreux , Munchen , Elveția Online + 4 Mai mult Mai Puțin