MBA, Dubai

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Indiferent dacă echilibrați angajamentele personale sau profesionale și doriți să studiați în întregime sau cu jumătate de normă în Dubai, suntem pregătiți să vă ajutăm să vă realizați MBA pe termenii dvs.

Aici este vorba despre învățarea pe tot parcursul vieții în termenii dvs.: un concept pe care am încercat să-l facem accesibil cât mai multor indivizi posibil prin programele noastre MBA , Masterat , pre-doctoral , DBA și doctorat .

Știm că fiecare student are propriul set unic de circumstanțe personale și profesionale pe care studiile trebuie să le încorporeze. Am condus programul nostru de MBA în Dubai de peste un deceniu acum și am încercat mereu să oferim o educație care să lovească acest echilibru.

De ce Edinburgh Business School , Dubai?

Suntem o instituție recunoscută la nivel mondial, cu o perspectivă internațională - și acest lucru se reflectă în întreaga școală. Predat de o facultate britanică și locală cu înaltă calificare și cu experiență, MBA-ul nostru este licențiat de Autoritatea pentru Cunoaștere și Dezvoltare Umană (KHDA). Veți împărtăși, de asemenea, o sală de clasă cu persoane asemănătoare și vă veți alătura rețelei în creștere a profesioniștilor din întreaga lume. Să nu mai vorbim de oportunitatea de a petrece o săptămână în campusul nostru din Edinburgh.

Structura programului

Puteți începe MBA cu normă întreagă sau part-time în ianuarie sau septembrie. Programul cu normă întreagă durează un an cu aproximativ două cursuri pe fiecare termen. Programul part-time are o durată de peste doi ani, cu aproximativ un curs pe fiecare termen. Fiecare an este împărțit în patru termeni academici.

Pentru a finaliza programul cu normă întreagă sau cu normă întreagă, trebuie să treceți în total nouă cursuri; șapte cursuri de bază și două electives . Cursurile de bază sunt:

Interesat?

Admiterea la MBA-ul nostru cu normă întreagă și full-time este prin cerere și acceptare, cu perioade de admisie în septembrie și ianuarie a fiecărui an. În mod normal, se așteaptă să aveți:

  • un grad recunoscut de diplome de primă sau de a doua clasă (sau o calificare considerată echivalentă de către Universitatea Heriot-Watt)
  • un minim de doi ani de experiență profesională post-calificată cu normă întreagă
  • dovada de competență în limba engleză sub formă de IELTS Academic 6.5 sau o altă calificare recunoscută de HWU.

Aplicați acum

evaluările

Toate cursurile sunt evaluate prin examen Toate cursurile sunt examinate în sesiunile noastre majore de examene ( diete ) în iunie și decembrie în fiecare an. Sesiunile minore de examen sunt organizate în martie și august; contactați-ne pentru mai multe detalii.

54790_Grads_and_Scroll_1.jpg

Taxe

Calculatorul nostru de taxe vă va oferi o imagine de ansamblu asupra costului programului.

Ai nevoie de mai multe informații?

Contacteaza-ne. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Campusul din Dubai
Edinburgh Business School
Universitatea Heriot-Watt
Cutie poștală 294345
Dubai International Academic City
Emiratele Arabe Unite
Part-time și Full-time MBA
971 (4) 435 8770
DubaiMBA@ebs.hw.ac.uk

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online ... Citeste mai mult

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online MBA, Masters, DBA and PhD programmes have accelerated the careers of over 20,000 graduates, with many experiencing an increase in their salaries, promotions within their companies and others starting their own businesses. Citește mai puţin
Edinburgh , Dubai , Putrajaya + 2 Mai mult Mai Puțin
Vizitează site-ul școlii