MBA educație conducere & management

Generalități

Programul de descriere

MBA în Educație Leadership & Management al


MBA nostru în Educație Leadership & Management al a fost conceput pentru manageri cu experiență și profesioniștii care lucrează în domeniul educației, în public, sectorul privat și nu-pentru-profit din Marea Britanie și în străinătate. Într-un mediu global în ce mai competitiv, acest program oferă practicanților de învățământ, cu o oportunitate de a dezvolta abilitățile lor de afaceri și de gestionare, precum și a spori practica lor profesională.


Acest MBA este livrat printr-un parteneriat între Școala de Afaceri și Facultatea de Educație. Personalul de la Școala de Afaceri combină excelența în disciplinele lor academice cu experiență de afaceri considerabile și de cercetare activă, atât în ​​sectorul public și privat. Recunoscută național și internațional ca un centru de excelență pentru educație și dezvoltare a cadrelor didactice, Facultatea de Educație a dezvoltat o reputatie de a fi la marginea de taiere de cunoștințe și de formare în domeniul educației.


Ceea ce este distinctiv cu privire la acest program?


    • Destinațiile de plasare într-o școală gazdă local sau colegiu pentru a permite studenților de peste mări să se familiarizeze cu sistemul de limba engleză și de a oferi tuturor studenților, cu o bază de organizare pentru cercetare.

    • Vizite de studiu în școli și colegii din alte părți ale țării.

    • Oportunitatea de a lucra cu oameni dintr-o varietate largă de medii pentru a dezvolta o comunitate de practică pe care le va încuraja să continue dincolo de sfârșitul programului de MBA.


Ce voi câștiga din ea?


Pe tot parcursul programului punem un accent deosebit pe:


    • Aplicarea practică în lumea afacerilor

    • învățare interactivă

    • activități de echipă și bazate pe proiecte

    • Dezvoltare personala


Îmbarcă pe un MBA transmite un mesaj clar pentru angajatori actuale și de perspectivă pe care le sunt puternic motivați pentru a reuși și angajamentul de a cariera ta viitoare.


În plus față de consolidarea practica profesională, abilitățile dumneavoastră de afaceri și de conducere, veți dezvolta o înțelegere bogat de practici existente și inovatoare în domeniul ales. În plus, vei deveni informat și calificați în raport cu aduce schimbări și îmbunătățiri organizaționale.


Module


Strategie

Acest modul își propune să vă ofere cu o înțelegere a conceptelor strategice și, în special, importanța avantaj durabile și competitive în conducerea viitoare strategie. Impactul mediului de afaceri și a resurselor interne ale organizațiilor privind planificarea strategică și alegere vor fi examinate critic în contextul realizării schimbărilor strategice pragmatic.


Planificarea de afaceri

Acest modul introduce o serie de tehnici analitice pentru a permite studenților să analizeze și să evalueze strategii financiare și alinierea acesteia cu obiectivele companiei, pentru a evalua critic proiecte folosind o serie de tehnici și de a evalua riscul de tehnici pentru gestionarea eficientă. Elevii vor lucra în echipe pentru a dezvolta planuri de afaceri, ca parte a evaluării lor.


Marketing și Management Service

Scopul acestui modul este de a oferi studenților cu o înțelegere critică a teoriei și aplicarea de management strategic de marketing - servicii relavant pentru trei sectoare economice distincte (și anume publice, private, și nu-pentru-profit).


Învățarea de la Good Conducere și De Management Practice

Acest modul se va uita la practica, cum ar fi management de proiect, supraveghere, bazate pe dovezi Practice, bunăstare și alții și studenții sunt de așteptat să se uite la bune practici și să investigheze aplicabilitatea sa la educație.


Leading și gestionarea schimbării

Acest modul se va uita la practica și teoria de a conduce și gestionarea schimbării și pentru a permite elevilor să efectueze o cercetare într-o schimbare specific în zona lor de interes.


Conducere inclusiv și gestionarea de învățare și predare

Modulul va sprijini elevii în dezvoltarea politicilor și practicilor incluzive în propriile situații profesionale unice și complexe, prin cercetare acțiune care implică planificarea acțiunii, colectarea și analiza datelor și sistematică de rezolvare a problemelor pentru a sprijini schimbarea. Acesta va face acest lucru cu un accent special pe procesele de afaceri.


Intrebare critică și analiză

Acest modul va ajuta pe elevi să dezvolte abilități de anchetă critică și evaluarea o serie de date, inclusiv de cercetare și politica de înainte. Înțelegerea și aplicarea diferitelor abordări pentru efectuarea de cercetare și analiza datelor va fi un fundament esențial pentru acest program.


Management de proiect

Acest modul cere elevilor să realizeze un proiect de cercetare în care se aplică cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul programului pentru a explora o problemă semnificativă de management de business la un nivel mai profund și mai susținută a burse de studiu si de a identifica acțiunile sau recomandări care sunt susceptibile de a adăuga valoare organizarea și / sau de domeniul lor de studiu ales.


În cazul în care voi studia?


Programul se bazeaza la Campus Canterbury.


Cum voi fi evaluate?


Progresele înregistrate în programul este evaluat pe o bază în curs de desfășurare, prin intermediul evaluărilor care au un număr de diferite forme, inclusiv rapoarte scrise, de grup și prezentări individuale, și observațiile on-line.


Nu mă calific?


Tu ar trebui să aibă un grad onoruri bune și au management semnificative și / sau experiență profesională în domeniul educației.

Ultima actualizare Ian 2016

Despre facultate

Welcome to the Canterbury Christ Church University Business School Developing excellence in business and management is at the heart of what we do- whether through the qualifications we offer, or throu ... Citeste mai mult

Welcome to the Canterbury Christ Church University Business School Developing excellence in business and management is at the heart of what we do- whether through the qualifications we offer, or through our research and consultancy activity. School leavers, experienced professionals, and international students can study a range of courses offered by the Department of Business and Management. Depending on your needs, consultancy services are provided either by our highly experienced team inthe Department of Leadership and Management Development, or our academic staff. Citește mai puţin