MBA One-Year este un curs intensiv de învățare internațională care vă pregătește pentru multe provocări cu care vă veți confrunta în companii din întreaga lume. Dacă sunteți o persoană aventuroasă și curioasă care vrea să avanseze și să vă surprindă, aceasta este MBA-ul dvs.

De ce să alegeți MBA la IAE ?

Viziune globală, concentrați-vă asupra Americii Latine

Lumea afacerilor devine tot mai internațională. De aceea, pregătim studenții noștri cu mentalitatea globală necesară pentru a interacționa cu oameni din diferite culturi și a dezvolta afacerile oriunde în lume.

Globalizarea nu înseamnă că totul se desfășoară în același mod. La IAE Business School , credem că există anumite provocări în contextul afacerilor latino-americane, cum ar fi volatilitatea macroeconomică, diferențele marcate între consumatori, considerentele de risc în finanțe și importanța contactelor personale. Ne bazăm pe experiența, experiența și contactele noastre pentru a pregăti studenții noștri pentru a aborda aceste provocări, în America Latină și în afara ei.

Elevii cursului MBA provin din aproape toate țările din America Latină, SUA și Uniunea Europeană. Salutăm profesorii de oaspeți, atât din alte școli din regiune, cât și din școlile din întreaga lume. Desfășurăm o vizită de imersiune în Brazilia, proiecte internaționale de consultanță, iar studenții pot participa la programe de schimb cu școli de afaceri recunoscute din întreaga lume.

Dezvoltarea unei conduceri personalizate

La IAE , ne dorim să creăm manageri, care sunt atât de bine instruiți în abilitățile manageriale, cât și în calitățile umane necesare pentru a îndeplini acest rol de conducere. Având în vedere acest lucru, avem o gamă largă de activități axate pe cunoașterea de sine și dezvoltarea personală, care permite persoanei să se dezvolte pe deplin. A înțelege pe sine este esențială atunci când formezi relații pozitive cu ceilalți și respectând diferențele care ar putea exista.

Selecția studenților nu se bazează doar pe potențialul individual, ci și pe ceea ce oferă grupului. Formăm echipele de lucru care încearcă să maximizeze diversitatea și realizează coaching-ul axat pe rezolvarea conflictelor.

Există subiecte privind conștiința de sine și conducerea, în care elevii reflectă asupra personalității lor și caută să-și definească stilul de conducere. Elevii primesc, de asemenea, coaching individual de la echipa "Career Management". Fiecare student are propriul Mentor Academic și Mentor Executiv. Aceste relații unul cu unul vă permit să puneți întrebări legate de program și carieră, precum și de viața în general.

Atelierele s-au axat pe dezvoltarea abilităților de comunicare, prezentări sau gestionarea unui brand personal. Activități care se desfășoară atât în ​​domeniul managementului carierei, cât și al consultanților specializați. Subiectele elective s-au axat pe negociere, improvizație sau gestionarea schimbărilor organizaționale. În general, acestea sunt abilitățile care necesită o varietate de cunoștințe și calități manageriale.

Feedback 360 °, concentrându-se pe abilitățile manageriale. Activități în aer liber unde le oferim elevilor provocări pentru dezvoltarea și consolidarea abilităților manageriale.

Experiența bilingvă

Engleză este o lingua franca în afaceri internaționale. Acesta este motivul pentru care livram nucleul programului în această limbă. Acei studenți care au nevoie de o reînnoire în această limbă pot consulta opțiunile de practică intensă.

Pentru studenții care nu vorbesc limba spaniolă, vă oferim un curs spaniol intensiv, orientat spre mediul de afaceri, înainte de a începe studiile MBA. Prin urmare, nu numai că vă ajutăm să profitați de experiența MBA din Argentina, dar veți părăsi și abilitatea de a vorbi fluent în cele mai frecvente limbi vorbite în lume.

Orientate spre acțiune

Noi pregătim MBA-urile pentru testul "plug-and-play" (pentru a vedea rezultatele din prima zi), prin proiectarea programului nostru. În timp ce în mod tradițional, stăpânirea conceptelor și a cadrelor analitice ar fi subliniată pe tot parcursul programului, astăzi este doar temelia pe care să continuăm să construim. Ne extindem opțiunile de învățare prin acțiuni sau învățarea prin experiență practică, în modulele ulterioare ale programului.
Folosim diferite simulatoare care necesită luarea deciziilor în echipă și în timp real.

Proiecte de consultanță, atât cu organizații non-profit, cât și cu companii care solicită recomandări pentru strategiile lor internaționale de expansiune.

Proiecte de consultanță coordonate În colaborare cu Ernst

Conștiință socială

Toată conținutul acoperit de subiecți diferiți poartă ștampila responsabilității sociale și durabilității. De asemenea, Master-ul include munca în teren în serviciile sociale, care vă permite să aplicați cunoștințele manageriale în ONG-uri și alte organizații ale societății civile cu impact social.

Adesea, managerii de afaceri sunt chestionați pentru concentrarea lor aparentă exclusivă asupra generării profitului investițiilor lor. Unele școli de afaceri au răspuns prin includerea cursurilor de etică sau prin solicitarea studenților săi să depună un jurământ etic. În MBA la IAE Business School , impactul pe care deciziile de afaceri le au asupra diferitelor părți interesate este în centrul fiecărei analize, a fiecărei discuții și a fiecărui plan de acțiune.

Credem că managerii de afaceri au o responsabilitate față de societățile în care își desfășoară activitatea organizațiile. Prin subiecte cum ar fi analiza contextului de afaceri, ESE I și Responsabilitatea Socială Corporativă. În timpul programului, am pus instrumentele și conceptele de management în acțiune în consultanța proiectelor cu organizațiile neguvernamentale (ONG-uri).

Alumni Network

Rețeaua de absolvenți a IAE Business School este una dintre cele mai extinse din America Latină și se extinde în întreaga lume. Atât în ​​timpul, cât și după MBA, elevii pot accesa o rețea de contacte dedicate pentru a-și continua procesul de învățare. Din dosarele executive, pentru a ajuta la căutarea unui loc de muncă după MBA, Fostul absolvent al IAE are un angajament special față de MBA-uri.

Rețeaua este formată din peste 13.000 de directori răspândiți în întreaga lume, formând mai mult de 30 de cluburi regionale.

Burse de MBA pe o perioadă de un an și finanțareTalentul tău contează

În fiecare an, mai mult de 30% din studenții full-time MBA beneficiază de unul dintre sistemele noastre de ajutor financiar. IAE , prin sistemul său de granturi și împrumuturi, încurajează pregătirea tinerilor talentați pentru a conduce companii, agenții guvernamentale și / sau organizații non-profit, contribuind la creșterea regională și globală.

Procesul de aplicare este dinamic, cei care aplică au o șansă reală de a-și arăta calitățile deosebite, cu acces la suportul necesar pentru a-și îndeplini posibilitatea de a studia un an de MBA timp de 11 luni.

Dacă performanța dvs. a fost evidențiată în ultimii ani, vă invităm să faceți o propunere privind sistemele noastre de asistență financiară. Știm că veți aduce pasiunea, energia, curiozitatea pentru învățare și spiritul de îmbunătățire continuă a sălii de clasă.

Fondul de asistență pentru merite a fost creat printr-o inițiativă a absolvenților IAE , cu scopul de a contribui la formarea profesioniștilor independenți de pe MBA. Datorită sprijinului acordat, candidații MBA se pot nominaliza pentru următoarele burse pentru până la 40% din taxele de curs.

Cerințe generale:

  • Finalizați procesul de admitere.
  • Obțineți un minim de 550 de puncte pe examenul GMAT sau pe testul IAE .
  • Aveți experiență profesională relevantă.

Calitatea programului

Calitatea MBA la IAE Business School este auditată de diverse organizații independente. Programul se numără printre un grup select de doar 76 de școli de afaceri din lume cu o "Triple Crown", o acreditare de către cele trei asociații de acreditare cu cea mai mare influență.

Program predat în:
Engleză
IAE Business School
Ultima actualizare August 21, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
11 - 15 luni
La zi
Price
28,000 USD
Deadline
Contactează şcoala
Applicants from China, December 15th, 2018
După locații
După dată
End Date
Dec 15, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Applicants from China, December 15th, 2018
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Applicants from China, December 15th, 2018
End Date
Dec 15, 2019