MBA full-time, cu un accent de sustenabilitate

Generalități

Programul de descriere

Viitorul tău, Deplierea

In numai un an, va mări perspectivele de carieră așa cum ați stăpâni esențiale de MBA, să câștige experiență din lumea reală, conduită munca de teren în străinătate și interfață cu directorii de C-Suite. Ca absolventii nostri spune, "Ce o diferență de un an face!"

Clasat pe locul 1 în Statele Unite și 8 în lume, pentru integrarea durabilității, acest full-time, accelerat de MBA a fost recunoscut în mod constant printre "top 25 la nivel global" pentru administrarea financiară, socială și de mediu din 2007. Experiențele de învățare de ultimă oră întruchipează Principiile Națiunilor Unite pentru Educație Responsible Management (PRME).

Durabilitate MBA oferă pregătire de conducere de neegalat. Curriculum-ul este ancorat de cursuri riguroase în toate disciplinele de afaceri. Ce este diferit? Cursurile de ultimă oră durabilitate, angajamentele de consultanta vii, excursii de studiu la nivel mondial, integrarea eco-funcționale și Practică Capstone care servesc ca dovedind teren pentru efectuarea de afaceri dintr-o perspectiva mai inalta.

Și Pittsburgh - un hub corporativă, educație și durabilitatea dinamic - este locul ideal pentru a petrece un an câștiga un MBA de clasa mondiala.

Ultima actualizare Iul 2014

Despre facultate

One of the nation's top Catholic universities , Duquesne University provides a well-rounded education that will challenge you academically while nourishing your spiritual and ethical development.

One of the nation's top Catholic universities , Duquesne University provides a well-rounded education that will challenge you academically while nourishing your spiritual and ethical development. Citește mai puţin