MBA General Management cu jumătate de normă sau Full-Time

Generalități

Programul de descriere

helloquence-51716

Maestru de Management General de Administrare a Afacerilor

MBA General Management este conceput pentru a vă oferi o bază excelentă de cunoștințe în managementul general, sporind competențele dumneavoastră individuale pentru a fi un lider empatic și performant și vă oferă o perspectivă profundă asupra piețelor și culturii internaționale.

MBA Management General la o privire

PROGRAM START

Septembrie

LIMBA INSTRUCTIUNILOR

100% engleza

DURATĂ

12 luni / 2 Termeni sau 24 de luni / 4 Termeni

VOLUMUL DE MUNCĂ

60 ECTS

FORMAT

Full-Time sau Part-time

LOCURI DE PARTICIPARE ÎN PROGRAM

 • 1 din 2 cursuri elective
 • 1 din 3 centre internaționale
 • 1 săptămână internațională

ADMITERE

 • Nivel academic superior
 • Min. 2 ani de experiență profesională
 • Competențe excelente în limba engleză

DISPOZIȚIE DE FOC

32 000 EUR

MBA Management General - Repere

Dezvoltare personala

Pentru a se pregăti pentru viitoarele sarcini de conducere și pentru a se concentra asupra dezvoltării lor personale, elevilor MBA li se oferă posibilitatea de a se ocupa intens de înțelegerea personală a conducerii. Ei elaborează un plan de dezvoltare personală și, astfel, lucrează în mod specific pentru a-și îndeplini obiectivele individuale, interdisciplinare și de calificare.

De asemenea, studenților MBA li se oferă sesiuni profesionale de coaching de afaceri, precum și posibilitatea de a participa la oferte selectate de la programul de dezvoltare executiv al Munich Business School . În acest fel, se promovează dezvoltarea personalității personalizate, iar elevii sunt echipați cu "abilități viitoare" importante.

Săptămâni internaționale

Fiind unul dintre orașele cele mai internaționale și cultural cele mai diverse din Europa, Munchen este o locație de studiu care combină o agitație de afaceri globală cu o atmosferă cu adevărat interculturală. În calitate de student MBA la Munich Business School , veți beneficia de varietatea de oportunități oferite de acest oraș. În plus, în timpul Săptămânilor Internaționale: Milano, sunt vizitate încă două hotspot-uri globale.

Cursuri opționale

Pe lângă faptul că oferă cunoștințe și abilități generale de management, MBA General Management acoperă, de asemenea, o serie de electives care oferă o înțelegere mai profundă a unui anumit domeniu. În timpul studiilor, elevii combină un total de două electives, selectând un curs specializat pe termen.

 • Gestionarea lanțului de aprovizionare global
 • Managementul piețelor emergente
 • Dreptul afacerilor
 • Afaceri în Germania

Formatul cu fracțiune de normă

Formatul cu jumătate de normă al MBA General Management vă permite să studiați fără a pune cariera profesională în așteptare sau renunțarea la un venit regulat. Mai mult, vă oferă șansa de a vă aplica imediat cunoștințele dobândite și de a le împărți și de a discuta despre experiențele dvs. profesionale zilnice cu colegii de clasă.

Fiecare dintre primii trei termeni începe cu o așa-numită săptămână intensă (luni-sâmbătă, între orele 9-16), punând bazele programului general de management al MBA, cu o săptămână întreagă de seminarii, instruire, precum și evenimente de teambuilding și networking. Toate cursurile ulterioare sunt ținute bi-săptămânal în după-amiaza vineri (4 pm-8pm) și sâmbătă (9 am-6pm).

MBA General Management - oportunități de rețea

Înțelegem că rețeaua de colegi de clasă și contactele din industrie stabilite în timpul programului dvs. MBA sunt active importante. Prin urmare, a fost creată o varietate de evenimente de rețea MBA. În plus, MBS acordă o atenție deosebită punerii laolaltă a unei clase diversificate, dar coerente, cu scopul de a crea cele mai bune oportunități posibile în ceea ce privește potențialul de rețelistică și îmbogățirea reciprocă.

Clasa de MBA

Cursurile de MBA de la Munich Business School din Munich Business School sunt foarte diverse în toate privințele. Mai jos găsiți exemplul aporturilor din septembrie 2014 și martie 2015:

 • Numărul studenților: 31
 • Vârsta medie: 33 de ani
 • Bărbat / femeie: 62% / 38%
 • Internațional / germană: 45% / 55%
 • Experiență profesională: în medie, 9 ani
 • Pregătire academică:
  29% Inginerie / IT
  25% Afaceri
  46% alte

MBA Networking Events

În timpul studiilor, puteți participa la un număr mare de evenimente de rețea și sărbători, de exemplu prelegeri invitate, Evenimente de carieră pentru absolvenți, Zile de carieră sau petreceri de deschidere a semestrului. În plus, MBS organizează "Dine

 • Luați masa
 • Luați masa
 • Luați masa
 • Luați masa

MBA General Management - Servicii de carieră

Centrul de carieră MBS

Munich Business School se străduiește continuu să-și extindă serviciile de carieră pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale personale.

În primul rând, centrul nostru de carieră vă sfătuiește și vă sprijină în mod activ în toate aspectele legate de schimbarea carierei și de dezvoltarea profesională. Gama sa largă de servicii include:

 • Formarea aplicațiilor și coaching-ul carierei
 • Menținerea portofoliului de locuri de muncă MBS și furnizarea de contacte ale companiei
 • Organizarea zilelor de carieră specifice industriei

Rețeaua dvs. profesională

În plus, vi se oferă diferite posibilități de a vă extinde contactele profesionale. În primul rând, veți beneficia de vasta experiență profesională și de rețeaua internațională extinsă a lectorilor și vorbitorilor noștri. Colegii și foștii dvs. studenți MBA pot deveni, de asemenea, importanți însoțitori, susținători și consilieri care vă îndrumă de-a lungul carierei tale. Nu numai lecțiile comune, ci și diverse evenimente de rețea oferă oportunitatea perfectă de a cunoaște reciproc, de a face schimb de experiență și de a construi încredere reciprocă. Nu în ultimul rând, MBS Connect, platforma de absolvenți a MBS, face posibilă menținerea legăturii chiar și după finalizarea studiilor.

Ultima actualizare Ianuarie 2019

Despre facultate

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades ... Citeste mai mult

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades for internationality and practical relevance and among others, ranked by Trendence Employability Ranking 2016 as 1st amongst all private universities of applied sciences, including all academic subjects across Germany. Citește mai puţin