MBA General Management cu jumătate de normă sau Full-Time

Generalități

Programul de descriere

helloquence-51716

Maestru de Management General de Administrare a Afacerilor

MBA General Management este conceput pentru a vă oferi o bază excelentă de cunoștințe în managementul general, sporind competențele dumneavoastră individuale pentru a fi un lider empatic și performant și vă oferă o perspectivă profundă asupra piețelor și culturii internaționale.

MBA Management General la o privire

PROGRAM START

Septembrie / martie

LIMBA INSTRUCTIUNILOR

100% engleza

DURATĂ

12 luni / 2 Termeni sau 24 de luni / 4 Termeni

VOLUMUL DE MUNCĂ

60 ECTS

FORMAT

Full-Time sau Part-time

LOCURI DE PARTICIPARE ÎN PROGRAM

 • 1 săptămână intensivă
 • 1 săptămână internațională
 • 1 Săptămâna de pornire

ADMITERE

 • Nivel academic superior
 • Min. 2 ani de experiență profesională
 • Competențe excelente în limba engleză

DISPOZIȚIE DE FOC

32 000 EUR

MBA Management General - Repere

Dezvoltare personala

Pentru a se pregăti pentru viitoarele sarcini de conducere și pentru a se concentra asupra dezvoltării lor personale, elevilor MBA li se oferă posibilitatea de a se ocupa intens de înțelegerea personală a conducerii. Ei elaborează un plan de dezvoltare personală și, astfel, lucrează în mod specific pentru a-și îndeplini obiectivele individuale, interdisciplinare și de calificare.

De asemenea, studenților MBA li se oferă sesiuni profesionale de coaching de afaceri, precum și posibilitatea de a participa la oferte selectate de la programul de dezvoltare executiv al Munich Business School . În acest fel, se promovează dezvoltarea personalității personalizate, iar elevii sunt echipați cu "abilități viitoare" importante.

Săptămâna intensivă

Managementul general al MBA începe cu o săptămână intensivă. În această săptămână de început, veți face cunoștință cu colegii dvs. de student, în timp ce veți participa la o simulare inovatoare de afaceri. În calitate de directori de afaceri, tu și echipa dvs. va trebui să se ocupe de o serie întreagă de probleme cu care se confruntă managerii din lumea afacerilor din ziua de azi pentru a se transforma într-o afacere cu probleme.

Săptămâna Internațională

Fiind unul dintre cele mai internaționale și mai diverse orașe culturale din Europa, Munchen este o locație de studiu care combină agitatia de afaceri globale cu o atmosferă cu adevărat interculturală. În calitate de student MBA la Munich Business School , veți beneficia de diversitatea de oportunități oferite de acest oraș. În afară de aceasta, încă un hotspot global este vizitat în cadrul Săptămânii Internaționale: Milano. Acolo veți vizita SDA Bocconi - una dintre cele mai bune zece școli de afaceri din Europa -, veți participa la cursuri, inclusiv studii de caz și veți vizita companii italiene cunoscute.

Săptămâna de început

Săptămâna Start-up este parte a cursului pilot inovare și antreprenoriat și vă oferă oportunitatea de a lucra la abilitățile dvs. antreprenoriale. Veți afla despre abordări moderne de soluționare a problemelor, veți întâlni cu antreprenorii și, în cele din urmă, vă veți dezvolta propria idee de afaceri, pe care o veți prezenta unui public expert.

Cursuri opționale

Pe lângă faptul că oferă cunoștințe și abilități generale de management, MBA General Management acoperă, de asemenea, o serie de electives care oferă o înțelegere mai profundă a unui anumit domeniu. În timpul studiilor, elevii combină un total de două electives, selectând un curs specializat pe termen.

 • Gestionarea lanțului de aprovizionare global
 • Managementul piețelor emergente
 • Dreptul afacerilor
 • Afaceri în Germania

MBA General Management - oportunități de rețea

Înțelegem că rețeaua colegilor de clasă și a contactelor din industrie, stabilite în timpul programului dvs. de MBA, sunt elemente importante. Prin urmare, a fost creat o varietate de MBA Networking Events.

Clasa de MBA

Atunci când selectați cu atenție candidații pentru programul de management general MBA, Munich Business School acordă o atenție deosebită punerii la dispoziție a unui grup de studenți divers, dar coeziv. Vă rugăm găsiți mai jos profilul clasei MBA:

 • Vârsta medie: 31 ani
 • Bărbat / Femeie: 50% / 50%
 • Studenți internaționali: 93% (cu normă întreagă)
 • Experiență de muncă: în medie 7 ani
 • Pregătire academică:
  32% Inginerie / IT
  33% afaceri
  Alte 35%

MBA Networking Events

În timpul studiilor, puteți participa la un număr mare de evenimente și sărbători în rețea, de exemplu, prelegeri invitate, evenimente de carieră Alumni, Zile de carieră sau petreceri de deschidere a semestrului. În plus, MBS organizează „O discuție cu ...”, o discuție specializată special pentru studenții și studenții MBA și se concentrează pe subiecte actuale din lumea afacerilor. Mai jos găsiți o selecție de evenimente anterioare:

 • Un chat cu esența: campioni ascunși și strategia lor de dezvoltare a afacerilor
 • O discuție cu Cordula Pflaum: Leadership ca femeie pilot
 • O discuție cu Evelyn Wurster: implementarea strategiei

MBA General Management - Servicii de carieră

Centrul de carieră MBS

Munich Business School se străduiește continuu să-și extindă serviciile de carieră pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale personale.

În primul rând, centrul nostru de carieră vă sfătuiește și vă sprijină în mod activ în toate aspectele legate de schimbarea carierei și de dezvoltarea profesională. Gama sa largă de servicii include:

 • Formarea aplicațiilor și coaching-ul carierei
 • Menținerea portofoliului de locuri de muncă MBS și furnizarea de contacte ale companiei
 • Organizarea zilelor de carieră specifice industriei

Rețeaua dvs. profesională

În plus, vi se oferă diferite posibilități de a vă extinde contactele profesionale. În primul rând, veți beneficia de vasta experiență profesională și de rețeaua internațională extinsă a lectorilor și vorbitorilor noștri. Colegii și foștii dvs. studenți MBA pot deveni, de asemenea, importanți însoțitori, susținători și consilieri care vă îndrumă de-a lungul carierei tale. Nu numai lecțiile comune, ci și diverse evenimente de rețea oferă oportunitatea perfectă de a cunoaște reciproc, de a face schimb de experiență și de a construi încredere reciprocă. Nu în ultimul rând, MBS Connect, platforma de absolvenți a MBS, face posibilă menținerea legăturii chiar și după finalizarea studiilor.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades ... Citeste mai mult

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades for internationality and practical relevance and among others, ranked by Trendence Employability Ranking 2016 as 1st amongst all private universities of applied sciences, including all academic subjects across Germany. Citește mai puţin