Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă alătura unei noi generații de lideri strategici de afaceri, a învăța să creeze, să dezvolte și să dezvolte în mod durabil organizații care operează într-un context global.

Absolvenții acestui curs demonstrează o experiență avansată în marketing, finanțe, management global al resurselor umane, afaceri internaționale, comerț internațional, management de proiect, strategie și leadership. Învățarea se aplică foarte mult: veți avea o expunere superbă la abilitățile practice și la lumea muncii și veți absolvi ca un angajat încrezător în carieră, cu recurs angajator real în orice domeniu.

Cursul este disponibil atât cu normă întreagă și cu jumătate de normă, și se va potrivi cu oricine de la absolvenții recenți la cei care lucrează de câțiva ani. Puteți obține, de asemenea, un premiu comun: prin trecerea a 2 module specifice de curs vă face eligibil pentru certificatul CMI în Management Strategic și Leadership.

De ce să alegeți acest curs?

Acesta este un curs intensiv, multidisciplinar, internaționalizat, care nu este specific unei anumite industrii. Veți absolvi cu o viziune holistică asupra organizației, astfel încât veți fi adaptați atunci când vine vorba de a lucra în diferite funcții de management. Veți fi eligibil pentru a lua roluri de management de afaceri și de conducere în aproape orice sector din întreaga lume.

Acest MBA în afaceri globale ar putea fi biletul tau pentru o carieră de zbor de mare în conducerea afacerilor într-un context internațional. Pe lângă aprofundarea conștientizării existente a teoriei și practicii afacerii, veți dezvolta abilități esențiale pe tot parcursul vieții, inclusiv gândirea critică, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, analiza datelor, comunicarea eficientă, conducerea și gestionarea schimbării. Acestea vă vor servi în orice disciplină de afaceri și în fiecare etapă a carierei dvs.

Acest curs are o abordare foarte practică a învățării, astfel încât veți avea o expunere semnificativă la tehnicile de afaceri și la aplicarea lor în industrie. Veți avea o mulțime de oportunități de a vă întâlni, de a asculta și de a întreprinde proiecte pentru angajatori reali; să realizeze proiecte de leadership colaborative; și să lucreze eficient ca parte a unei echipe interculturală.

MODULE

Strategie durabilă - de la planificarea la punerea în aplicare a marketingului într-o vârstă globală Finanțare, finanțare și legislație - Cadre de succes care conduc într-o lume în schimbare Studii de afaceri și metode de cercetare sau antreprenoriat

Acreditare

După finalizarea cu succes a cursului și a modulelor selectate, veți primi certificatul CMI de nivel 7 în management strategic și leadership . Subiect de înregistrare ca membru CMI.

Oportunități de burse

Coventry University London este încântată să fi lansat recent o serie de burse pentru studenții britanici și internaționali. Puteți afla mai multe despre Bursele noastre prin vizionarea site-ului nostru.

Datele de începere

MBA Global Business are date de începere în octombrie 2018, ianuarie 2019 și mai 2019.

Cerințe de intrare

O diplomă de calitate de onoare sau echivalent. Cererile din partea candidaților cu diplomă echivalentă și a experienței relevante vor fi luate în considerare individual. Experiența de lucru este de dorit, dar nu esențială.

Perspective de viitor

"Lucrez ca reprezentant de vânzări în interiorul companiei SolarWinds, companie internațională de software. Coventry University London mi-a pregătit pentru o muncă viitoare într-un mediu divers. Abilitățile pe care le-am dezvoltat au fost de neprețuit în activitatea mea în efectuarea cercetării de piață, identificarea potențialilor clienți și analizarea tendințelor pieței ". - Burak Dirlik, Turcia (absolvenți ai MBA Global Business)

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Coventry University London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
16,184 GBP
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
End Date
Dec. 31, 2019
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 30, 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 30, 2019
Termen limită de aplicare
End Date
Dec. 31, 2019
Termen limită de aplicare
End Date